R5 2600x İçin Anakart Önerisi

Asus B350-F öneririm.

Yorumun için teşekkürler. Ancak B350 ler ryzen5 2600xte bios update gerektiriyormuş o yüzden uğraşmamak adına x370 serisine yöneldim.
Önemli değil fakat, almadan önce BIOS güncellemesini yaptırın.

Sadece anakart alıcam oradan. Anakarta bios güncellemesi yaparlar mı sadece. Ben alıp kendim yapamaz mıyım zor bir işlem mi?

Yorumun için teşekkürler. Ancak B350'ler Ryzen5 2600X'te BIOS update gerektiriyormuş o yüzden uğraşmamak adına X370 serisine yöneldim.

Sadece anakart alıcam oradan. Anakarta bios güncellemesi yaparlar mı sadece. Ben alıp kendim yapamaz mıyım zor bir işlem mi?
Benim anakart'da X370 ama BIOS güncellemesi gerekti. X470 anakartlar'da BIOS güncellemesi gerekmiyor.

Son düzenleme:
BIOS güncellemesi zor bir işlem değil fakat, AM4 soket işlemci gerekiyor. Onu da bulmana gerek yok zaten. Ürün gelmeden önce satın aldığın yerle konuş BIOS güncellemesini yapsınlar. Olmazsa teknik servise gönderilip, oranın güncellemesi gerekiyor. Ücretsiz bu arada.

Benim anakart'da X370 ama BIOS güncellemesi gerekti. X470 anakartlar'da bios güncellemesi gerekmiyor.
X370'de de gerekiyor :ROFL:
X470 veya B450'lere bakman lazım bunun için.
Hem satın alacağın yere söylersen onlar BIOS update yaparlar. Sen uğraşmazsın.

O halde ben aldıktan sonra yaparım güncelleme işlemini araştırdım çok zor dğilmiş. 5 dakika sürer
BIOS güncellemesi zor bir işlem değil fakat, AM4 soket işlemci gerekiyor.

Ryzen 5 2600x AM4 soket sıkıntı yok onda

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı