R5 2600X RTX 3060 Ti Warzone 2.0 Düşük FPS

aliberk752

Centipat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
  • İşlemci AMD Ryzen 5 2600X,
  • Anakart: MSI B450M-A Pro Max,
  • Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060 Ti Windforce OC.
  • SSD: James Donkey 480 GB,
  • RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 8 GB X2,
  • PSU: 650 watt.
  • Monitör: LG 24GL650.
Merhaba arkadaşlar sorunum şu şekilde 1660 Ti ekran kartı kullanıyordum ve ekran kartını yükseltmeye karar verdim.
RTX 3060 Ti ile değiştirdim fakat oyunlarda FPS'im yükselmedi işlemcimin darboğaz yapabileceğini biliyordum ama bu kadar olacağını beklemiyordum.
Warzone 2.0 oynarken GPU kullanımı %60-%70'lerde geziyor normalde GPU'yu %99 kullanması lazım.
Darboğaz harici herhangi başka bir sorundan kaynaklanma olasılığı var mıdır?

Darboğaz var grafikleri en yuksege çekin MSAA gibi ayarları fulleyin yükü işlemciden alıp ekran kartına vermiş olursunuz. İşlemciyi değiştirene kadar yapabileceğiniz bu ve overclock var islemci soğutucunuz iyi ise overclock yapabilirsiniz fakat yine taşımaz.

Sistem özellikleri:
Merhaba arkadaşlar sorunum şu şekilde 1660 Ti ekran kartı kullanıyordum ve ekran kartını yükseltmeye karar verdim.
RTX 3060 Ti ile değiştirdim fakat oyunlarda FPS'im yükselmedi işlemcimin darboğaz yapabileceğini biliyordum ama bu kadar olacağını beklemiyordum.
Warzone 2.0 oynarken GPU kullanımı %60-%70'lerde geziyor normalde GPU'yu %99 kullanması lazım.
5600X taksan dahi %99 kullanmayacak o oyunda.

Sistem özellikleri:
Merhaba arkadaşlar, sorunum şu şekilde 1660 Ti ekran kartı kullanıyordum ve ekran kartını yükseltmeye karar verdim.

5600X taksan dahi %99 kullanmayacak o oyunda.

5600X kullanıyorum 3060 Ti ile arkadaş haklı oyun ayarlarını ne kadar değiştirirsem değiştireyim FPS değeri değişmiyor. Sizin sorununuz: Optimizasyon kötü, darboğaz var.

5600X kullanıyorum 3060 Ti ile arkadaş haklı oyun ayarlarını ne kadar değiştirirsem değiştireyim FPS değeri değişmiyor. Sizin sorununuz: Optimizasyon kötü, darboğaz var.
Aslında sadece Warzone değil diğer oyunlarda da FPS yükselmedi yani ne kadar darboğaz olsada 1660 ti' dan 3060 Ti geçtiğim için arada FPS farklı olması lazımdı ama hiç öyle belirgin bir değişim olmadı.

Aslında sadece Warzone değil diğer oyunlarda da FPS yükselmedi yani ne kadar darboğaz olsa da 1660 Ti'dan 3060 Ti geçtiğim için arada FPS farklı olması lazımdı ama hiç öyle belirgin bir değişim olmadı.

1)işlemci ısınıyor olabilir sıcaklık değerleri nasıl.
2)eski driverı silmemiş olabilirsiniz eski driverı silip yenisini yükleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı