Çözüldü R5 2600X RX 570 düşük performans

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ebrtar

Centipat
PC özelliklerim;
Ryzen 5 2600X.
ASUS TUF B450M PLUS anakart.
ASUS RX570 4 GB.
8 GB DDR4 3000MHz RAM.
240GB SSD.
1TB HDD.
500W Power.

Fakat olması gerekenden yavaş. PUBG girince mesela ilk 5 oyunda atlarken ve indiğim zaman takılır birkaç saniyelik.
Ekipmanalarla birlikte 6300 verdim, pişman olmak istemiyorum.

Ryzen işlemcili bilgisayarlarda RAM’lerin çift kanal olması büyük önem taşır. Ayrıca PUBG SSD’de kurulu değilse ondan dolayı da olabilir.

Ryzen işlemciler için çift kanal RAM ve yüksek MHz oldukça önemlidir.

Ayrıca performansın ölçüsü PUBG değildir. Diğer oyunlarda durum nedir?

Bir de SSD'nizin, ekran kartınızın ve PSU'nuzun tam modelini söyler misiniz? MSI Afterburner'de oyun içi değerler nedir?

Ekleme: Ayrıca o fiyata daha iyi sistem toplayabilirdiniz, yine de şu anki sisteminiz kötü değil.

Ramlerin bios da kaç mhz de çalışıyor? Aynı sistemin bi tık üstü bende var 8gm ram yerine neden 16gbram almamışsınız 6300 e alınabilirdi.PSU: gametech , frisby , rampage gibi markaysa güç yetmeyebilir pubg çok güç harcayan bir oyun. (Fsp gibi kaliteli markalara yönelin lütfen.)

500W güç kaynağı nasıl yetiyor ya o sisteme. Bende de aynı anakart var, işlemcim 2600 fakat 700W kullanıyorum enerjiyi rahat çeksin diye. Bir de kasanda 6-7 fan varsa hele..

500W güç kaynağı nasıl yetiyor ya o sisteme. Bende de aynı anakart var, işlemcim 2600 fakat 700W kullanıyorum enerjiyi rahat çeksin diye. Bir de kasanda 6-7 fan varsa hele..
PSU'da önemli olan watt değil verimliliktir. 2080Ti, 9900K ile 650W kullananlar var. Sizinki fazla kaçmış. O sistemin çekeceği maks güç 300W.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…