Çözüldü R5 2600X RX 570 düşük performans

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ebrtar

Centipat
PC özelliklerim;
Ryzen 5 2600X.
ASUS TUF B450M PLUS anakart.
ASUS RX570 4 GB.
8 GB DDR4 3000MHz RAM.
240GB SSD.
1TB HDD.
500W Power.

Fakat olması gerekenden yavaş. PUBG girince mesela ilk 5 oyunda atlarken ve indiğim zaman takılır birkaç saniyelik.
Ekipmanalarla birlikte 6300 verdim, pişman olmak istemiyorum.

500W güç kaynağı nasıl yetiyor ya o sisteme? Bende de aynı anakart var, işlemcim 2600 fakat 700W kullanıyorum enerjiyi rahat çeksin diye. Bir de kasanda 6-7 fan varsa hele...
Normalde o sisteme 300-400W yeter ama sınırda yeter. Uzun vadede evet, yetmeyebilir eğer fazladan da bileşenler varsa.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Buradaki yorumları da oku. Arkadaş Nvidia kullanıcısı. Buna ilaveten sana şunları önereyim;
1) Radeon performans ayarını yükseğe getir.
2) Sol alt Windows logosu > Ayarlar > Sistem > Güç ve Uyku > Performans ve Enerji başlığı altında En iyi performansa sürükle.
3) 2'ye girdiğin yerin hemen altında Ek güç ayarları bu renkte yazar > Plan ayarlarını değiştir > Gelişmiş güç ayarlarını değiştir > İşlemci güç yönetimi > En yüksek işlemci durumu %100
Muhtemelen bunların hepsi olması gerektiği gibidir ancak elimden bu kadar geliyor dostum.

1)

2)

3)

Dosya Ekleri

• 3).jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…