Ekran kartınız 10.13 yani High Sierra üzerini desteklemiyor. High Sierra kurulumu yapabilirsiniz.Anakart: MSI B450 M.2 Pro Max.
Islemcı: Ryzen 5 2600X.
Ekran kartı: Gigabyte NVIDIA GT420.
Sistemim Catalina destekler mi?
Eklenti vs. ile mümkün değil mi?Ekran kartınız 10.13 yani High Sierra üzerini desteklemiyor. High Sierra kurulumu yapabilirsiniz.
OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Farklı bir sitede catalina dahi gt 420 patchlenir demişsiniz hocam =Ekran kartınız 10.13 yani High Sierra üzerini desteklemiyor. High Sierra kurulumu yapabilirsiniz.
OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Farklı bir sitede derken? Ben her zaman kaynaklara göre konuşurum ve bir yıldır Technopat Sosyal'de görev yapıyorum.Farklı bir sitede catalina dahi gt 420 patchlenir demişsiniz hocam =
Panic kernel hatası alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.