Mehmet Karahanlı
Hectopat
- Makaleler
- 1
Zaten öyle olacak hocamMEB'in çok da düşüneceğini sanmıyorum bizi okuyamadıkları yerde çizer geçerler soruyu bence.
Zaten öyle olacak hocamMEB'in çok da düşüneceğini sanmıyorum bizi okuyamadıkları yerde çizer geçerler soruyu bence.
Zaten öyle olacak hocamher şeye rağmen 52 ile seçilen adamlar seni beni takar mı bu saatten sonra?
Sizin verdiğiniz cevap YKS içinde geçerli. İleriye dönük kesin yaşanacak bir olaya “onu da gelecekti ben düşünsün” tarzında bir şey derseniz ne dememi bekliyorsunuz? O kadar okunmayacak şekilde yazıyorsanız düzeltmeye çalışın. Bunu da yapmıyorsanız sizin sorumsuzluğunuzdur. Yarın sınavdan sonra “YKS’de cevaplarım sayılmamış” diye konu açarsınız artık.Ne alaka şimdi?sistemin getirilmesini ben destekliyormuşum gibi alakasız bir cevap verdiniz şu an.
Dediğim gibi onu MEB düşünecek madem böyle bir sistem getiriyor.
Sizin verdiğiniz cevap YKS içinde geçerli. İleriye dönük kesin yaşanacak bir olaya “onu da gelecekti ben düşünsün” tarzında bir şey derseniz ne dememi bekliyorsunuz? O kadar okunmayacak şekilde yazıyorsanız düzeltmeye çalışın. Bunu da yapmıyorsanız sizin sorumsuzluğunuzdur. Yarın sınavdan sonra “yks'de cevaplarım sayılmamış” diye konu açarsınız artık.
Hocam dediğim gibi ortada daha hiçbir şey yok. Kesin bir şey söylemek mümkün değil. Önünüzde daha çok zaman var, her şey zamanla belli olur. Şu anda stres yapacağınız bir durum yok gibi. Normal müfredat dahilinde çalışmalarınızı eksik etmeyin yeterli.Umarım yaşanmaz ya benim yazılarım okunuyor ama soruları nasıl çözerim falan onu düşünüyorum mesela şıklı bir soruda cevabı absürt bir sayı bulsan bile cevaplardan giderek soruyu çözebilirsin ama açık uçlu da hiçbir şey yok o sıkıntı.
Hocam dediğim gibi ortada daha hiçbir şey yok. Kesin bir şey söylemek mümkün değil. Önünüzde daha çok zaman var, her şey zamanla belli olur. Şu anda stres yapacağınız bir durum yok gibi. Normal müfredat dahilinde çalışmalarınızı eksik etmeyin yeterli.
Yani daha 10. sınıfmışsınız. YKS düşünmek için daha çok erken. Zaten yeni sistem gelse bile ilk giren siz olmayacaksınız sanırım.Ben mi çok stres yapıyorum bilmiyorum ama daha şimdiden umutsuzluğa kapıldım.
Sizin verdiğiniz cevap YKS içinde geçerli. İleriye dönük kesin yaşanacak bir olaya “onu da gelecekti ben düşünsün” tarzında bir şey derseniz ne dememi bekliyorsunuz? O kadar okunmayacak şekilde yazıyorsanız düzeltmeye çalışın. Bunu da yapmıyorsanız sizin sorumsuzluğunuzdur. Yarın sınavdan sonra “YKS'de cevaplarım sayılmamış” diye konu açarsınız artık.
Yani daha 10. sınıfmışsınız. YKS düşünmek için daha çok erken. Zaten yeni sistem gelse bile ilk giren siz olmayacaksınız sanırım.
Yani daha 10. sınıfmışsınız. YKS düşünmek için daha çok erken. Zaten yeni sistem gelse bile ilk giren siz olmayacaksınız sanırım.
Yani dostum bana “okuduğunu anlamıyorsun galiba” deyip 2 kere söylediğim şeyi açıklattırman biraz ironik oldu.Arkadaşım sen okuduğunu anlamıyorsun galiba. Bırak onu üniversiteye giden ben düşüneyim orada bir şekilde hallederim. Ayrıca sırf yazısı kötü diye üniversitede dersten düşük puan alan birini görmedim ben. Ama görüldüğü üzere bu saçma sistem her yerde konuşuluyor![]()
Yani hedefe göre değişir. 10. sınıfın yazında çalışmaya başlamayı düşünen birinin hedefi 100 - 150 bin aralığından çok daha yüksek olmalı bence.Hocam bir de 10. sınıfın yazında TYT'ye başlamayı düşünüyorum çok mu erken ilk baş düşük saatlerle sonra yavaş yavaş arttırarak günlük 3-4 saat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.