her türe açığım ücretsiz ağırlıklı olsa iyi olurNe tarz bir oyun
Teşekkürler bakıcam çoğunaBen Warband oynuyorum ama senin PC'n daha iyi.
Epic Games'te Tomb Raider serisi komple indirimde.
Microsoft Store'da Injustice2 10TL, Dirt5 30TL civarında.
Steam'de The Forest 1 dolar Assetto Corsa indirimde ve ETS 2.
Epic'te bir de The Crew 2 indirimde güzel oyun ona da bak bence.
Ucuz oyunlar bunlardı ben genelde böyle 100TL altı oyun alıyorum daha fazla ucuz oyun da var Epic, Steam ve Microsoft Store bak derim. Pahalı oyun da almak istersen şu an acayip iyi indirimler var. Ücretsiz olarak ben Valorant ve Fall Guys oynuyorum sana da öneririm. Ha bir de Epic her gün ücretsiz oyun veriyor bilmiyorsan söyleyeyim dedim. Aklıma geldi ranch SIM ve strandeddeep de güzeldir.
Valoyu bende yükledim ama dx11 uyarısı verdi ytden baktım ama sorun çözülmedi nasıl çözülebileceğini biliyormusunBen Warband oynuyorum ama senin PC'n daha iyi.
Epic Games'te Tomb Raider serisi komple indirimde.
Microsoft Store'da Injustice2 10TL, Dirt5 30TL civarında.
Steam'de The Forest 1 dolar Assetto Corsa indirimde ve ETS 2.
Epic'te bir de The Crew 2 indirimde güzel oyun ona da bak bence.
Ucuz oyunlar bunlardı ben genelde böyle 100TL altı oyun alıyorum daha fazla ucuz oyun da var Epic, Steam ve Microsoft Store bak derim. Pahalı oyun da almak istersen şu an acayip iyi indirimler var. Ücretsiz olarak ben Valorant ve Fall Guys oynuyorum sana da öneririm. Ha bir de Epic her gün ücretsiz oyun veriyor bilmiyorsan söyleyeyim dedim. Aklıma geldi ranch SIM ve strandeddeep de güzeldir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.