R5 2600X sistem ne kadar eder?

Onlara sormaya gerek yok. Letgo ve sahibinden üzerinden 7600 TL'den ilan açıp fiyat düşerek satabilirsiniz.
ben çok daha fazla diye düşünmüştüm ancak anlıyorum teşekkür ederim yine de.
7k 8K eder denmişte 2060 zaten o parada 11k 3060 hazır sistem var 3 4K daha verir iyi bir şey alır ben olsam 5K satardım.
doğru diyorsunuz da 3-4k dediğimiz öyle düşük bir para değil ki. Sırf o paraya ayrı sistemler var yani 500 TL değil sonuçta :D
Garantisi bitmişse en fazla 6500 TL satarsınız daha fazla olacağını düşünmüyorum çünkü garantisi biten sistem parçaları güvenli değil artık.
Yani aslında 1.5 yıllık ekipman baktığınız zaman.

Ben çok daha fazla diye düşünmüştüm ancak anlıyorum teşekkür ederim yine de.

Doğru diyorsunuz da 3-4K dediğimiz öyle düşük bir para değil ki. Sırf o paraya ayrı sistemler var yani 500 TL değil sonuçta :D

Dostum bunada cevap ver.
2060 zaten o parada sıfır mı alırsın 2. el mi sıfır alırsın değil mi ee o zaman 7K 8k cok pahalı o sisteme en ideal en düşük 6K en en kotu 7K oda Max zaten ama 500TL 1K fark ile giderim sıfırını alırım kafam rahat olur.

Ben çok daha fazla diye düşünmüştüm ancak anlıyorum teşekkür ederim yine de.

Doğru diyorsunuz da 3-4K dediğimiz öyle düşük bir para değil ki. Sırf o paraya ayrı sistemler var yani 500 TL değil sonuçta :D

Hocam bu sistemin bayağı para edeceğini düşünmeyin çok kullanmışsınız kartınızın gücü tükenmiş neredeyse onu alacak adam sıfıra bir düşüğünü toplarsa kafası daha rahat olur.

Hocam bu sistemin bayağı para edeceğini düşünmeyin çok kullanmışsınız kartınızın gücü tükenmiş neredeyse onu alacak adam sıfıra bir düşüğünü toplarsa kafası daha rahat olur.
çok kullanmadım aslında 1.5 sene oldu aşağı yukarı. 2 sene olmamıştır henüz.
Dostum bunada cevap ver.
2060 zaten o parada sıfır mı alırsın 2. el mi sıfır alırsın değil mi ee o zaman 7K 8k cok pahalı o sisteme en ideal en düşük 6K en en kotu 7K oda Max zaten ama 500TL 1K fark ile giderim sıfırını alırım kafam rahat olur.
haklısınız evet. zaten ben de bahsettiğiniz sistemi almak adına satmayı düşünmüştüm. Neyse teşekkür ederim.

Çok kullanmadım aslında 1.5 sene oldu aşağı yukarı. 2 sene olmamıştır henüz.

Haklısınız evet. Zaten ben de bahsettiğiniz sistemi almak adına satmayı düşünmüştüm. Neyse teşekkür ederim.

1,5 yıl = 18 ay.
Günde 5 saat kullanırsanız.
5x720 3600 saat.

3600 saat = 216 000 dakika

216000 dakika = 1296000 saniye

3600 saat kullanılan bir bilgisayarın pek de gücü kalmamıştır diye düşünüyorum.

Çok kullanmadım aslında 1.5 sene oldu aşağı yukarı. 2 sene olmamıştır henüz.

Haklısınız evet. Zaten ben de bahsettiğiniz sistemi almak adına satmayı düşünmüştüm. Neyse teşekkür ederim.

Hocam işte.
2.el 8K
Sıfır 8K.
Şimdi siz bunu satılağa koysanız alınmaz adam derki bak bu sıfırı 8K o zaman sıfır alırım daha iyi der mantık o zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı