ben çok daha fazla diye düşünmüştüm ancak anlıyorum teşekkür ederim yine de.Onlara sormaya gerek yok. Letgo ve sahibinden üzerinden 7600 TL'den ilan açıp fiyat düşerek satabilirsiniz.
doğru diyorsunuz da 3-4k dediğimiz öyle düşük bir para değil ki. Sırf o paraya ayrı sistemler var yani 500 TL değil sonuçta7k 8K eder denmişte 2060 zaten o parada 11k 3060 hazır sistem var 3 4K daha verir iyi bir şey alır ben olsam 5K satardım.
Yani aslında 1.5 yıllık ekipman baktığınız zaman.Garantisi bitmişse en fazla 6500 TL satarsınız daha fazla olacağını düşünmüyorum çünkü garantisi biten sistem parçaları güvenli değil artık.
Ben çok daha fazla diye düşünmüştüm ancak anlıyorum teşekkür ederim yine de.
Doğru diyorsunuz da 3-4K dediğimiz öyle düşük bir para değil ki. Sırf o paraya ayrı sistemler var yani 500 TL değil sonuçta
Yani aslında 1.5 yıllık ekipman baktığınız zaman.
Ben çok daha fazla diye düşünmüştüm ancak anlıyorum teşekkür ederim yine de.
Doğru diyorsunuz da 3-4K dediğimiz öyle düşük bir para değil ki. Sırf o paraya ayrı sistemler var yani 500 TL değil sonuçta
Yani aslında 1.5 yıllık ekipman baktığınız zaman.
çok kullanmadım aslında 1.5 sene oldu aşağı yukarı. 2 sene olmamıştır henüz.Hocam bu sistemin bayağı para edeceğini düşünmeyin çok kullanmışsınız kartınızın gücü tükenmiş neredeyse onu alacak adam sıfıra bir düşüğünü toplarsa kafası daha rahat olur.
haklısınız evet. zaten ben de bahsettiğiniz sistemi almak adına satmayı düşünmüştüm. Neyse teşekkür ederim.Dostum bunada cevap ver.
2060 zaten o parada sıfır mı alırsın 2. el mi sıfır alırsın değil mi ee o zaman 7K 8k cok pahalı o sisteme en ideal en düşük 6K en en kotu 7K oda Max zaten ama 500TL 1K fark ile giderim sıfırını alırım kafam rahat olur.
Çok kullanmadım aslında 1.5 sene oldu aşağı yukarı. 2 sene olmamıştır henüz.
Haklısınız evet. Zaten ben de bahsettiğiniz sistemi almak adına satmayı düşünmüştüm. Neyse teşekkür ederim.
Çok kullanmadım aslında 1.5 sene oldu aşağı yukarı. 2 sene olmamıştır henüz.
Haklısınız evet. Zaten ben de bahsettiğiniz sistemi almak adına satmayı düşünmüştüm. Neyse teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.