R5 2600X sistemde tarayıcılar kasıyor

smitg12

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sorunu yaklaşık 2 aydır yaşıyorum. Artık bıkmaya başladım. YouTube'da tam ekrana tıkladığım zaman 5 saniye kadar donup sonrasında tam ekran oluyor. Flash ve HTML5 oyunlarda bile çok kasıyor. Panzoid gibi intro sitelerinde de videolar inanılmaz kasıyor.

Sistem --> İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X | Anakart: MSI B450-A Pro | RAM: Apacer Panther 16GB (2x8) DDR4 3000Mhz CL16 | Ekran Kartı: Zotac Gaming GTX 1660 SUPER Twin Fan 6GB GDDR6 |PSU: GamePower GP-650 APFC 14cm 80+ Bronze 650W Power Supply

YouTube tam ekrana alırken yaşanan gecikme YouTube kaynaklı bir sorun.
Aida64 HTML raporu oluşturun. Raporu dosya yükleme sitesine yükleyip bağlantısını paylaşın.

BIOS'dan işlemci frekansını 3.8 MHz(baska bir değerde olabilir sıcaklığa göre) sabitleyip tekrar deneyebilir misin? Eğer sorunun çözülürse lütfen buradan bildir ona göre çözüme odaklanalım.

Hocam bende de kaydırma yaparken kasma var size atsam bu raporu az çok sorunun neden kaynaklandığını çözebilir misiniz?

@348103 Windows pencere animasyonunu kapatmış olabilirsin. Animasyon yokken böyle kasıyor gibi bir hissiyat oluşuyor. Denetim ve öğe animasyonlarını pencere içinde göster ayarını açarsan kaydırma efekti yumuşak olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…