R5 2600X sisteme AOC 24" 24G2U5/BK alınır mı?

monitör olarak bu veya bu https://www.hepsiburada.com/hp-6ml4...-vga-freesync-oyuncu-monitor-p-HBV00000VUDDS?

Yorumları okursanız ne kadar güzel bir monitör önerdiğinizi görebilirsiniz. (!)

Yorumları okursanız ne kadar güzel bir monitör önerdiğinizi görebilirsiniz. (!)

%90 memnunluk oranı ve bu fiyata tartışılmaz en iyileri sizin attığınız saçma Dell monitöre göre.
165 Hz 1ms değerler sizin attığınız kıytırık kalır yanında diğer değerler zaten 0.2 inçlik bir fark dışında aynıdır.

%90 memnunluk oranı ve bu fiyata tartışılmaz en iyileri sizin attığınız saçma Dell monitöre göre.
165 Hz 1ms değerler sizin attığınız kıytırık kalır yanında diğer değerler zaten 0.2 inçlik bir fark dışında aynıdır.

Azıcık aşağıya inerseniz ekran titremesi, parlaklık yetersizliği, renk solgunluğu gibi şikayetleri görebilirsin. Kalın çerçeve, kalın tasarım da cabası

Kardeşim attığın monitörün %70 memnunluk oranı var şaka mısın boş yere bir şey bilmeden konuşma senin attığın monitörün tek artısı G-Sync artık zaten NVIDIA FreeSync destekliyor niye onu alsın?
Azıcık aşağıya inerseniz ekran titremesi, parlaklık yetersizliği, renk solgunluğu gibi şikayetleri görebilirsin. Kalın çerçeve, kalın tasarım da cabası.

Renk solgunluğu panelle alakalı senin attığın panelle aynı panel diğerleri üretim hatası olabiliyor ve iade talep edebiliyorsunuz.

Kardeşim attığın monitörün %70 memnunluk oranı var şaka mısın boş yere bir şey bilmeden konuşma senin attığın monitörün tek artısı G-Sync artık zaten NVIDIA FreeSync destekliyor niye onu alsın?

Tamam sen haklısın sen PC uzmanısın sen yorumların üstadısın bildirim cubuğunu daha fazla meşgul etme lütfen. Ona bakılırsa %0 çok kötü %0 kötü yorum var bana burda boş yapmayın lütfen

Tamam sen haklısın sen PC uzmanısın sen yorumların üstadısın bildirim cubuğunu daha fazla meşgul etme lütfen. Ona bakılırsa %0 çok kötü %0 kötü yorum var bana burada boş yapmayın lütfen.

Sen boş yapma bak gelip şuraya dersinden çıkıp konulara basıp şöyle dayanaksız, yorumlardan monitör önerme önemli olan değerler malzeme kalitesi, hz değeri, gecikme, panel ve vb.
Tamam sen haklısın sen PC uzmanısın sen yorumların üstadısın bildirim cubuğunu daha fazla meşgul etme lütfen. Ona bakılırsa %0 çok kötü %0 kötü yorum var bana burada boş yapmayın lütfen.

Senin attığın monitörü 20 kişi almış benim attığımı 202 ona rağmen 2 kötü yorum var benim attığımda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı