Slown
Kilopat
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Güzel olmuş eline sağlıkFanlar ile gelen kontrolcu bonus oldu. Koy kenara yarın öbür gün belki lazım olur. RGB desteği olmayan anakartlı bir pc yi rgb li yapılır ya da mevcut olan kontrol kartı arızalanır onun yerine kullanılır.
Benim öğrenmek istediğim şu anda kasanda 4 adet fan çalışıyor. Bu fanların hızını anakart sıcaklığa göre otomatik kontrol ediyor olması lazım? Yeni fanların ses durumları nasıl? Sistem yük altındayken oyun oynarken ya da sistem boştayken fanlar sesli mi çalışıyor?
Evet kasanın sesinde bir çoğalma mevcut ama eskiden boşta ses seviyesi 100 üstünden 12'yse şimdi 15-16 gibi ufak bir artış yani, ama oyunlara girdiğimde vs fan sesinde artış var mı yok mu kestiremedim yok gibi bu da bana hep tam hızda mı çalışıyorlar acaba diye sorgulamama sebep oldu.(Oyuna girdiğimde ekran kartı fanları da çalışmaya başladığı ve ses yaptığı için tam emin olamadım.) Dün fanları taktığımdan beri yeni oyun oynamaya vaktim oldu vizeler felan malum .