R5 2600X ve 1050 Ti PUBG'de sürekli FPS düşüşü

• Konuyu başlatan Asir76
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 926

Asir76

Hectopat
Daha fazla  
  • Ryzen 5 2600X
  • Gigabyte B450M GAMING
  • Crucial Ballistix Tactical Tracer 8 GB
  • MSI GeForce 1050 Ti 4G
  • Rampage BTX-600-2
  • James Donkey 120GB SSD
Sistem özelliklerim bunlar fakat PUBG'de sürekli donmalar yaşıyorum. Sorun nerede acaba?

Sistem özelliklerine monitörünü de ekler misin meraktan soruyorum. Kendimdeki bazı sorunlarla eşleyebilirim belki.

Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorununu tam bilemiyorum ama sen bak belki bu video ile birkaç ayar yaparak ve detayları kısarak halledebilirsin.

Son düzenleme:
1- RAM yetersiz
2- Oyun kaynaklı da arada donma oluyor.
3- SSD ile ilgili bir sorun da olabilir. Özellikle oyuna geç giriyorsa sorun budur.
Oyuna geç girme durumu hiç olmuyor.
Sorun SSD'de olabilir. Şu an SSD'de kaç GB boş alan var.
4.5 GB boş yer var.
Sistem özelliklerine monitörünü de ekler misin meraktan soruyorum. Kendimdeki bazı sorunlarla eşleyebilirim belki.

Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorununu tam bilemiyorum ama sen bak belki bu video ile birkaç ayar yaparak ve detayları kısarak halledebilirsin.

Şuan televizyondan kullanıyorum pc yi monitörüm eskiydi ve sistemi değiştirdikten sonra çalışmadı sanırım bozuldu.

Oyuna geç girme durumu hiç olmuyor.

4.5 GB boş yer var.

Şuan televizyondan kullanıyorum pc yi monitörüm eskiydi ve sistemi değiştirdikten sonra çalışmadı sanırım bozuldu.
SSD'lere etki ediyor mu bilmiyorum fakat senin için önemsiz şeyleri silip dene istersen. HDD'lerde öyle oluyordu. Mümkünse yeni bir SSD falan daha al. RAM'dan kaynaklı bir sorun da olabilir. Arkadaşın falan varsa ödünç alıp deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı