R5 2600X ve GTX 1070 sistem ne kadar eder?

• Konuyu başlatan eqNd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 570

eqNd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemi değiştireceğim için komple satacağım ben 9000 TL istedim sizce normal mi?

Sistem:

Ekran: Acer KG241PBMIDpx 24" 144Hz 1ms.

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X.

RAM: 8 GB 30000 MHz RAM.

Ekran kartı: 1070 ASUS Dual
Anakart: Gigabyte Aorus B450 Elite
M.2 SSD 3000 okuma yazma (marka hatırlamıyorum)
Power gamemax 650+80 Plus.

Ekipmanlar.
Klavye: Apex M800.
Fare: Rival 110.
Kulaklık: Arctis 5 2019
Soğutucuları yazmıyorum markasını falan falan toplam 7 + 1 fan vardır (egzoz fan ile birlikte 8)
Fiyat sizce normal mi? Abartı mı? Az mı?

İkinci el eski nesil sisteme çok istemişsin. 9 bin tl ye seninkinden çok daha performanslı 0 sistem toplanır.
Hocam sadece sistem olsa 9000 çok fazla ama yanında bir ton kaliteli ekipman veriyor. Onların da epey ederi var ama toplasan 9000 eder mi emin değilim.

İçine monitör ve ekipman dahil fark ettiysen.

Monitör ve ekipmanı da dahil etmişsin güzel de bu sistemi alacak adamın ekipmanda gözü olacağını sanmıyorum. Onlar da ikinci el üstelik. Ben şahsen bu sisteme 9 bin TL vereceğime 9 bin TL'ye sadece kasa toplarım. İyi bir kulaklık veya iyi bir klavye oyun performansını artırmaz. Sistemi ve parçaları ayrı ayrı satman daha doğru olacaktır. Bu haliyle satın alınabileceğini düşünmüyorum. Emin olmak istiyorsan deneyebilirsin.

Klavye TR satışı yok Almanya'dan 350 Euro gibi bir şeye almıştım kulaklık da zaten sıfır fazla kullanmadım geçen sene aldım yani ekipmanla birlikte pahalı tabii ki şu anki dolar kurunu göze alırsak sistem pahalı ama satışa çıkartıcam kalkıp her yazan ( BU NASIL FİYAT ) demesin diye bir sorayım dedim fikriniz için sağ olun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı