R5 2600X GTX 1070Ti sistem ne kadar eder?

Ben bu sistemi 6300Tl aldım hocam yani bu sistemi ancak zarar ederek satabilirim dediklerinize göre.
İkinci elin kuralı budur hocam. Şimdi alın, yarın satacak olsanız bile 200 lira eksik yazacaksınız ki başkası şunu demesin: "200 lira fazla veririm ben alırım, fatura benim adıma olur, kendim bildiğim gibi toplarım."
 
Ben bu sistemi 6300Tl aldım hocam yani bu sistemi ancak zarar ederek satabilirim dediklerinize göre.
Evet ikinci elde durum böyledir. Ayrıca aldığınız tarihte zaten kur artmış olduğu için zarar etmeniz normaldir. Ancak ürün sizin istediğiniz fiyata koyun bakın talebe göre fiyatta oynayabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı