Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar BeamNG multi veya Single Player hiç fark etmeksizin PC çok yoruluyor, düşük performans. Veriyor sizce neden? Sistem: R5 2600X. GTX 750 Ti. 32 RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
Arkadaşlar BeamNG multi veya Single Player hiç fark etmeksizin PC çok yoruluyor, düşük performans. Veriyor sizce neden? Sistem: R5 2600X. GTX 750 Ti. 32 RAM.
KS KS Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #11 Just a Minute dedi: Hocam trafik açık değil değil mi? Bir de başka oyunda böyle sorun yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet trafik açık, hayır sadece BeamNG de böyle. Artı 0 Eksi
Just a Minute dedi: Hocam trafik açık değil değil mi? Bir de başka oyunda böyle sorun yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet trafik açık, hayır sadece BeamNG de böyle.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #12 Wontyrex dedi: Evet trafik açık, hayır sadece BeamNG de böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam Trafik çok etkiliyor, kaç araba eklediniz? Artı 0 Eksi
Wontyrex dedi: Evet trafik açık, hayır sadece BeamNG de böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam Trafik çok etkiliyor, kaç araba eklediniz?
KS KS Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #13 Just a Minute dedi: Hocam trafik çok etkiliyor, kaç araba eklediniz? Genişletmek için tıkla... Normal al modunda otomatik yani ama bu dediğim sorunu genelde MP de yaşıyorum Single'de yaşamıyorum. Artı 0 Eksi
Just a Minute dedi: Hocam trafik çok etkiliyor, kaç araba eklediniz? Genişletmek için tıkla... Normal al modunda otomatik yani ama bu dediğim sorunu genelde MP de yaşıyorum Single'de yaşamıyorum.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #14 Wontyrex dedi: Normal al modunda otomatik yani ama bu dediğim sorunu genelde MP de yaşıyorum Single'de yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... MP'de olması normal sayılabilir hocam, BeamNG gibi bir oyunda MP daha üst sistem gerektirebilir. Single'da yoksa iyi. Artı 0 Eksi
Wontyrex dedi: Normal al modunda otomatik yani ama bu dediğim sorunu genelde MP de yaşıyorum Single'de yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... MP'de olması normal sayılabilir hocam, BeamNG gibi bir oyunda MP daha üst sistem gerektirebilir. Single'da yoksa iyi.
KS KS Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #15 Just a Minute dedi: MP'de olması normal sayılabilir hocam, BeamNG gibi bir oyunda MP daha üst sistem gerektirebilir. Single'da yoksa iyi. Genişletmek için tıkla... MP de 20 25 FPS alıyorum kötü bir durum ama ileride ya 6500 XT ya da 3050 almayı düşünüyorum bu kartlarla üzmez değil mi? Artı 0 Eksi
Just a Minute dedi: MP'de olması normal sayılabilir hocam, BeamNG gibi bir oyunda MP daha üst sistem gerektirebilir. Single'da yoksa iyi. Genişletmek için tıkla... MP de 20 25 FPS alıyorum kötü bir durum ama ileride ya 6500 XT ya da 3050 almayı düşünüyorum bu kartlarla üzmez değil mi?
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #16 Wontyrex dedi: MP de 20 25 FPS alıyorum kötü bir durum ama ileride ya 6500 XT ya da 3050 almayı düşünüyorum bu kartlarla üzmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok üzmez ama BeamNG için işlemci de önemli. İşlemciniz yeterli ama 3600'e falan geçilebilir belki. Artı 0 Eksi
Wontyrex dedi: MP de 20 25 FPS alıyorum kötü bir durum ama ileride ya 6500 XT ya da 3050 almayı düşünüyorum bu kartlarla üzmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok üzmez ama BeamNG için işlemci de önemli. İşlemciniz yeterli ama 3600'e falan geçilebilir belki.