R5 2600X ve HD6870 sistem oyunlarda donma sorunu

trigger1903

Hectopat
Daha fazla  
işlemci R5 2600x
ekran kartı; HD6870
RAM; 16gb 3000MHz Corsair
PSU; 500W
anakart: Gigabyte b450 auros pro
CS:GO, PUBG, Arma3 vb. oyunlara girince 1 dakika sonra siyah ekran verip sistem donuyor. Her şeyi denedim bi türlü yapamadım yardımcı olur musunuz?
( driverları sildim yeniden kurdum vs.)

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemci R5 2600x
ekran kartı; HD6870
RAM; 16gb 3000MHz Corsair
PSU; 500W
anakart: Gigabyte b450 auros pro
CS:GO, PUBG, Arma3 vb. oyunlara girince 1 dakika sonra siyah ekran verip sistem donuyor. Her şeyi denedim bi türlü yapamadım yardımcı olur musunuz?
( driverları sildim yeniden kurdum vs.)

MSI Afterburner ile sıcaklıkları kontrol edebilir misiniz?

bende 2600x ve rx590 vardı böyle bir problemle karşılaşmıştım.Oyuna girdiğimde çok ısınıyordu işlemci 1-2 dk sonra pc donarak siyah ekranda kalıyordu restart yapmak zorunda kalıyordum.Çözümü psu yu değiştirerek bulduk bilginize.

MSI Afterburner ile sıcaklıkları kontrol edebilir misiniz?
İşlemci 50 ile 70 arası Ekran kartı 60 ile 80 arası değişiyor.
bende 2600x ve rx590 vardı böyle bir problemle karşılaşmıştım.Oyuna girdiğimde çok ısınıyordu işlemci 1-2 dk sonra pc donarak siyah ekranda kalıyordu restart yapmak zorunda kalıyordum.Çözümü psu yu değiştirerek bulduk bilginize.
güç kaynağını daha yeni aldım ama nasıl bi sorun çıkartıyor olabilir?
Ekran kartının termallerini değiştirip teste soktum 95 derecenin üzerine çıkıyor, sonra bilgisayar kitleniyor kapatmak zorunda kalıyorum. Ekran kartını değiştirerek çözümü buldum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı