Merhabalar. 6840 TL'ye RTX 2070'li bir sistem toplamayı düşünüyorum aşağıya parçaların linklerini bıraktım. Aşağıda HDD veya SDD linki yok çünkü bir HDD'ye sahibim ileride SDD almayı düşünüyorum. Aşağıda parçalara göre toplayacağım bilgisayar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
Nanokatalog fiyat olarak makul görünse de hepimiz ilk sistem toplama çabamızda aynı hataya düştük.
Firma genel olarak stok tutmayıp her siparişi yurtdışından getiriyor. Bu da hem ithalatçı garantiye hemde geç teslim sürelerine sebep oluyor, bunu göz önünde bulundurun. Aylarca bekletilip ürün temin edilemiyor diye geri dönüş yapılan insanların şikayetlerine de denk geldiğim oldu.
Ben ilk başta Ryzen 7 2700 almayı düşünüyordum Ryzen 5 2600x ile arasında çok fazla bir fark olmadığı için 2600x'i seçtim daha bütçem var kasayı değiştirebilirim yorumun için teşekkür ederim.
Nanokatalog fiyat olarak makul görünse de hepimiz ilk sistem toplama çabamızda aynı hataya düştük.
Firma genel olarak stok tutmayıp her siparişi yurtdışından getiriyor. Bu da hem ithalatçı garantiye hemde geç teslim sürelerine sebep oluyor, bunu göz önünde bulundurun. Aylarca bekletilip ürün temin edilemiyor diye geri dönüş yapılan insanların şikayetlerine de denk geldiğim oldu.