R5 2600X ve RX 5600 XT darboğaz yapar mı?

7200 TL'nin 10 20 TL altı oluyor.

7200 TL'nin 10 20 TL altı oluyor.
Yani... sonuç olarak sadece ekran kartı değişiyor değil mi?

Gayet uygun fiyatı var. Performans olarak 2060'tan üstün. 150 lira daha verip işlemciyi 3500X'e yükseltebilirsin.

SSD kronik sorunlu WD 480 GB yapıp işlemciyi de R5 3500X yapınca 7000 tutuyor. Ben sistemde 3600X koymuştum 3600X hem oyunda hem renderda 3500X'ten daha performanslı. RTX 2060 DLSS ve stabilite açısında RX 5600XT'den daha iyi. Alınacak gibi bir sistem değil yani. Fiyatıda uygun değil zaten.

SSD kronik sorunlu WD 480 GB yapıp işlemciyi de R5 3500X yapınca 7000 tutuyor. Ben sistemde 3600X koymuştum 3600X hem oyunda hem renderda 3500X'ten daha performanslı. RTX 2060 DLSS ve stabilite açısında RX 5600XT'den daha iyi. Alınacak gibi bir sistem değil yani. Fiyatıda uygun değil zaten.

Sisteminizdeki Galax 2060 ekran kartı oyunlarda 75 derecenin altını görmüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iki videodan yola çıkarak kartları karşılaştırmanızı öneririm. Bu arada 5600 XT testindeki Mech OC en ucuz kartlardan birisi.

Sisteminizdeki Galax 2060 ekran kartı oyunlarda 75 derecenin altını görmüyor.

Bu iki videodan yola çıkarak kartları karşılaştırmanızı öneririm. Bu arada 5600 XT testindeki Mech OC en ucuz kartlardan birisi.

Attığım kart Galax değil. 75 derece yüksek bir sıcaklık değil bu arada. Ben sana orada sistemin neden alınmayacağını söylemiştim zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı