Testler Stress testi sonuçları hepsi hocam. Testler bana ait. Aynı sorunu paylaşıyoruz arkadaşımla.

Rica etsem sizde herhangi bir oyundaki değerlerini trixx uygulaması üzerinden görüntüleyip burada paylaşabilir misiniz?

@Alperenae zaten sizin sonuçlarınız güzel, arkadaşın test yapması gerekli.

Dediğim gibi böyle bir test yapma imkanım yok şuanlık, kusuruma bakmayın lütfen :( Stress test yapmadan değerlendirirsek sorun neye benziyor sizce? Garantiye göndermek şart mıdır? Yani tabikide dediğiniz gibi stress test yapmadan kesin bir kanıya varılmıyorsa bir şey diyemem fakat elinizden geldiğince, her ne kadar yüzeysel olursa olsun bir yorum yapmanız yeterlidir. Tekrardan kusuruma bakmayınız dediğiniz işlemleri uygulayamadığım için.

Daha çok anlık grafik değişimi nedenli ara geçişler gibi duruyor.

Peki, teşekkürler yorumunuz için. Bir şey daha soracağım eğer dediğiniz gibi böyle bir sorun varsa bunun bir çözümü vs. olabilir mi yoksa karttan mı kaynaklanıyor, garantiye mi göndermek gerekecek?
Eğer garantiye gönderilecek bir durum varsa, şuanda değil fakat ilerleyen zamanlarda gönderme imkanım olabilir. Bu zaman içerisinde bu sorun herhangi bir donanımı bozar mı ya da etkiler mi acaba?

Rica etsem sizde herhangi bir oyundaki değerlerini trixx uygulaması üzerinden görüntüleyip burada paylaşabilir misiniz?

Dediğim gibi böyle bir test yapma imkanım yok şuanlık, kusuruma bakmayın lütfen :( Stress test yapmadan değerlendirirsek sorun neye benziyor sizce? Garantiye göndermek şart mıdır? Yani tabikide dediğiniz gibi stress test yapmadan kesin bir kanıya varılmıyorsa bir şey diyemem fakat elinizden geldiğince, her ne kadar yüzeysel olursa olsun bir yorum yapmanız yeterlidir. Tekrardan kusuruma bakmayınız dediğiniz işlemleri uygulayamadığım için.

Sizin için 10 dakikadan fazla Sekiro oyununa girdim ve max ayarlarda oynadım. Ardından grafikler bu şekilde çıktı buyrun efendim.
rica 2.PNG
Rica.PNG

Sizin için 10 dakikadan fazla Sekiro oyununa girdim ve max ayarlarda oynadım. Ardından grafikler bu şekilde çıktı buyrun efendim.Eki Görüntüle 477595Eki Görüntüle 477594

Çok teşekkür ederim.

Anlık FPS düşmesi gibi bir sorununuz yok ise hiçbir sorun olmaz.

Teşekkürler, şuanlık öyle bir sorunum yok. Ben GPU Load dalgalanmaları ile birlikte mhz değerinin de bir 1000mhz ardından 2000mhz aniden yükselip alçalması kartı yakabalir diye düşündüğümden sormuştum. Tekrardan ilginiz, alakanız için teşekkürler kaç gündür bu sorun aklıma takılmıştı. İyi günler.

Çok teşekkür ederim.

Teşekkürler, şuanlık öyle bir sorunum yok. Ben GPU Load dalgalanmaları ile birlikte mhz değerinin de bir 1000mhz ardından 2000mhz aniden yükselip alçalması kartı yakabalir diye düşündüğümden sormuştum. Tekrardan ilginiz, alakanız için teşekkürler kaç gündür bu sorun aklıma takılmıştı. İyi günler.
Grafiklerde dikkatinizi çeken bir durum mevcut mu? Uyarmak istediğiniz bir absürt durum var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı