Swolly Decapat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 21 20 Mart 2020 #11 kocaefe88 dedi: Açtığın oyun yüksek ram istiyorsa, 8 gb yetmiyorsa görüntüde donmalar kasmalar olabilir. Ama bilgisayar ekranı gidiyor demişsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunun ekranı gitmiyor, bios'tan game boost yaptıktan sonra oyuna girince ekran gidiyor. 55superx dedi: Bunun nedeni RAM dışında oyunun kendisi ya da yavaş bir HDD de olabilir. Genişletmek için tıkla... Yayın yapıyorum arasıra ram almak zorundaydım zaten. Yakında m2 ssd'ye geçicem oyunlarıda ssd'ye kurucam. Umarım ram uyumsuzluğu yaşamam. Son düzenleme: 20 Mart 2020
kocaefe88 dedi: Açtığın oyun yüksek ram istiyorsa, 8 gb yetmiyorsa görüntüde donmalar kasmalar olabilir. Ama bilgisayar ekranı gidiyor demişsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunun ekranı gitmiyor, bios'tan game boost yaptıktan sonra oyuna girince ekran gidiyor. 55superx dedi: Bunun nedeni RAM dışında oyunun kendisi ya da yavaş bir HDD de olabilir. Genişletmek için tıkla... Yayın yapıyorum arasıra ram almak zorundaydım zaten. Yakında m2 ssd'ye geçicem oyunlarıda ssd'ye kurucam. Umarım ram uyumsuzluğu yaşamam.