R5 2600X veya i5-9400F Sistem Toplama

Aly Joseph

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 aydır sistem toplama niyetindeyim yalnız bir parçasını bile alamadım çelişmekten. R5 2600X veya 9400F arasın da kaldım, ikisinde de 3000 MHz RAM kullanmayı düşünüyorum ilerleyen aylarda 1660 Ti kullanmayı düşünüyorum (elimde şimdilik 750 Ti var). Bir ayrım var içlerinde render, yayın vs yapıcaksan Ryzen oyunsa Intel diye ben anlamıyorum bunları ama çok yayın vs render işine gireceğimi sanmıyorum, overclock yapacağımı sanmıyorum. İşten geldiğim de 2- 3 saat yüksek kalite de oyun oynamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 2 aydır sistem toplama niyetindeyim yalnız bir parçasını bile alamadım çelişmekten. R5 2600X veya 9400F arasın da kaldım, ikisinde de 3000 MHz RAM kullanmayı düşünüyorum ilerleyen aylarda 1660 Ti kullanmayı düşünüyorum (elimde şimdilik 750 Ti var). Bir ayrım var içlerinde render, yayın vs yapıcaksan Ryzen oyunsa Intel diye ben anlamıyorum bunları ama çok yayın vs render işine gireceğimi sanmıyorum, overclock yapacağımı sanmıyorum. İşten geldiğim de 2- 3 saat yüksek kalite de oyun oynamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Hocam toplam bütçeniz nedir?

Bu arada oyun anlamında İ5 9400F önde ama render vs. işlerde R5 2600X önde.

i5 9400F e OC yapılamaz .R5 2600 X i OC lar isen oyunlarda daha fazla fps alırsın bunun yanında çoklu çekirdek performansı çabası.

Hocam toplam bütçeniz nedir?

Bu arada oyun anlamında İ5 9400F önde ama render vs. işlerde R5 2600X önde.
6 bin tl bütçem var. ama kasayı baştan dizeceğim işte
i5 9400F e OC yapılamaz .R5 2600 X i OC lar isen oyunlarda daha fazla fps alırsın bunun yanında çoklu çekirdek performansı çabası.
Oc ile uğraşmak istemiyorum yukarda belirttim zaten kral

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı