R5 3350G - RX 6500XT sistemin performansı nasıl olur?

cnc

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 3350G 4 çekirdek 3.60GHz
Rampage RMP-600W PSU.
DDR4 16 GB RAM 3000MHz.
MSI Radeon RX 6500 XT Mech 2X 4G OC almayı düşünüyorum. Ne gibi bir performans alırım?

Ha pardon sadece PSU için ne kadar bir bütçe ayırabilirsiniz?

Yok hocam ekran kartı ve PSU için 6700₺

Ha pardon sadece PSU için ne kadar bir bütçe ayırabilirsiniz?

Yani dediğim gibi şu an 400W bir PSU var ama ekran kartı alınca yetmez diye düşünüyorum toplam param 6700₺ olduğu için kim ne önerirse o yoldan gitmeyi düşünüyorum yani derseniz ki 1K ya PSU alın öyle yapacağım tek fikrim 2.el ürün almak istemiyorum.

Yani dediğim gibi şu an 400W bir PSU var ama ekran kartı alınca yetmez diye düşünüyorum toplam param 6700₺ olduğu için kim ne önerirse o yoldan gitmeyi düşünüyorum yani derseniz ki 1K ya PSU alın öyle yapacağım tek fikrim 2.el ürün almak istemiyorum.
1K PSU ya gitse kalıyor 5700 o bütçeye sıfır ekran kartı zor sanırım ikinci el daha iyi olur ama ikinci el piyasasını bilmediğim için öneri veremeyeceğim.

1K PSU'ya gitse kalıyor 5700 o bütçeye sıfır ekran kartı zor sanırım ikinci el daha iyi olur ama ikinci el piyasasını bilmediğim için öneri veremeyeceğim.

Anladım hocam işte arkadaşım RX 6500 XT önermişti anlamadığım için konu açmak istedim. FPS ne alırım gibisinden RDR ve Hunt Showdown oyununda.

Hocam yeni konu açtım etikette attım da doğru yaptım mı bilmiyorum @Kurtlar Vadisi Pusu.

@cnc hocam şunları bir izleyin bence
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tam sizin işlemciyi bulamadım yakın olan bunu buldum.

@cnc hocam şunları bir izleyin bence

Tam sizin işlemciyi bulamadım yakın olan bunu buldum.

Öncelikle teşekkürler. Fakat oyun testleri çok dengesiz birkaç video izlerseniz eğer birisi RDR2 30 FPS alırken bir diğeri 60FPS alıyor ayarlar aynı bu yüzden oyun testleri mantıksız bir diğer videoya değinmek gerekirse yorumlarda olduğu gibi kartı almak mantıklı sekmentine ve fiyatına göre diyorlar eğer sizin önerebileceğiniz bir şey varsa buyurun hocam bütçem yazıyor.

Öncelikle teşekkürler. Fakat oyun testleri çok dengesiz birkaç video izlerseniz eğer birisi RDR2 30 FPS alırken bir diğeri 60FPS alıyor ayarlar aynı bu yüzden oyun testleri mantıksız bir diğer videoya değinmek gerekirse yorumlarda olduğu gibi kartı almak mantıklı sekmentine ve fiyatına göre diyorlar eğer sizin önerebileceğiniz bir şey varsa buyurun hocam bütçem yazıyor.
Hocam ekran kartını ve işlemciyi YouTube üzerinden arattım çıkanlar bunlar diye söylemek istedim. İkinci el ekran kartı düşünüyorsanız şöyle bir bakalım yoksa da sitelere hangileri uyuyor diye bakalım.

Hocam ekran kartını ve işlemciyi YouTube üzerinden arattım çıkanlar bunlar diye söylemek istedim. İkinci el ekran kartı düşünüyorsanız şöyle bir bakalım yoksa da sitelere hangileri uyuyor diye bakalım.

Anladım teşekkür ederim. İkinci el almak istemiyorum güvenemiyorum sıfır olarak bakmak istiyorum zaten Ultra lüks bir şey beklemiyorum 6700₺ bandına Hunt Showdown oynuyorum genel olarak makul performans versin RDR2 oynatsın 60FPS kafi hocam.

Oyun testlerine bakıyorum benim sistemle neredeyse aynı veya biraz yüksek şey olsun istemiyorum ekran kartını PSU aldıktan sonra sadece 10-15FPS yükselsin istemiyorum saçma olur diye düşünüyorum.

Anladım teşekkür ederim. İkinci el almak istemiyorum güvenemiyorum sıfır olarak bakmak istiyorum zaten Ultra lüks bir şey beklemiyorum 6700₺ bandına Hunt Showdown oynuyorum genel olarak makul performans versin RDR2 oynatsın 60FPS kafi hocam.
6700 TL PSU dahil mi yoksa sadece ekran kartı mı? PSU dahil ise yeni bir konu açın ve PSU önerisi isteyin ve ekran kartına ne kadar kalıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı