Muratbekcii
Hectopat
Daha fazla
Hocam hazır sistem istiyorum. Pek anlamadığım için parça parça zor olur. Benim için teknobiyotikten toplar mısın bi sistemRica ederim hocam ne zahmeti. İsterseniz sistem önerisinde bulunabilirim. Parça parça mı toplayacaksınız yoksa hazır sistem mi düşünüyorsunuz?
Teknobiyotik üzerinden olması zorunlu mu?Hocam hazır sistem istiyorum. Pek anlamadığım için parça parça zor olur. Benim için teknobiyotikten toplar mısın bi sistemmax bütçe 5 bin monitör 5binin içinde olmalı
Değil hocam sadece hazır sistem olarak gelmesini istiyorum o yüzden demiştim montaj yapan tüm siteler olur benim için hiç farketmezTeknobiyotik üzerinden olması zorunlu mu?
Tamam hocam hemen topluyorum bir taneDeğil hocam sadece hazır sistem olarak gelmesini istiyorum o yüzden demiştim montaj yapan tüm siteler olur benim için hiç farketmez
Hocam son bir sorum olacak. Kaç GB depolama işinizi görür?Değil hocam sadece hazır sistem olarak gelmesini istiyorum o yüzden demiştim montaj yapan tüm siteler olur benim için hiç farketmez
Değil hocam sadece hazır sistem olarak gelmesini istiyorum o yüzden demiştim montaj yapan tüm siteler olur benim için hiç farketmez
Hocam işimi hepsi görür aslında sadece günde 4 5 saat Cs go gta5 oynayacağım fazlasında gözüm yok sadece biraz yüksek fps almak istiyorumTamam hocam hemen topluyorum bir tane
Hocam son bir sorum olacak. Kaç GB depolama işinizi görür?
240gb yetersiz gelmez zannediyorumTamam hocam hemen topluyorum bir tane
Hocam bu sistemi özelleştirerek alın.Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 690609
Bu şekilde özelleştirince 4100 TL gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor. 900 TL ile bir monitör alabilirsiniz. 240GB depolama yetersiz gelirse ileride bir HDD alıp takarsınız diye düşündüm. Eğer HDDyi şimdi pc ile birlikte alırsak ekran kartından veya işlemciden kısmak gerekir.
Tamam hocam hemen topluyorum bir tane
Hocam bu sistemi özelleştirerek alın.Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 690609
Bu şekilde özelleştirince 4100 TL gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor. 900 TL ile bir monitör alabilirsiniz. 240GB depolama yetersiz gelirse ileride bir HDD alıp takarsınız diye düşündüm. Eğer HDDyi şimdi pc ile birlikte alırsak ekran kartından veya işlemciden kısmak gerekir.
Hocam ellerine sağlık seni uğraştırdım. Sistem çok hoşuma gitti hem parça hem fiyat olarakHocam işimi hepsi görür aslında sadece günde 4 5 saat Cs go gta5 oynayacağım fazlasında gözüm yok sadece biraz yüksek fps almak istiyorum
240gb yetersiz gelmez zannediyorum
+CYBER-1650S / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS PHOENIX GTX 1650 SUPER OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-1650S oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, ASUS PHOENIX GTX 1650 Super ekran kartı, 16GB 3000mhz ram ve 500GB NVMe M.2SSD ile oluşturulmuştur. Ücretsiz montaj ve test hizmeti, aynı gün ve ücretsiz kargo avantajı.www.gaming.gen.tr
ViewSonic VA2407H 23.6" 5ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ViewSonic VA2407H 23.6" 5ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sistem iş görür mü hocam?
görür hocam. Gayet güzel sistem. Anakart B450 chipset olsa daha da güzel olurdu.Son olarak bir şey sormak istiyorum benim kuzenim de bu PC yi sipariş verdi
Nasıldır sende iş görür mü ?AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com