R5 3400G GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Çöp. Attığım sistemi alın işte. Bu bütçede alınabilecek en iyi sistemlerden birisidir.
verdiğiniz sistem .
Çöp. Attığım sistemi alın işte. Bu bütçede alınabilecek en iyi sistemlerden birisidir.
attığınız sistem iyi fakat bu sistem hoşuma gitti ve daha uygun maliyete düşürdüm sizin sayenizde apu işlemciyi kaldırım ryzen 3 sistem kullandım 400 lira kar ettim ayrıca benim kurduğum sistemin aynısını donanım arşivi de kurdu kalite fiyat performans olarak çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ☺️

Attığınız sistem iyi fakat bu sistem hoşuma gitti ve daha uygun maliyete düşürdüm. Sizin sayenizde APU işlemciyi kaldırıp Ryzen 3 sistem kullandım. 400 lira kar ettim. Ayrıca benim kurduğum sistemin aynısını donanım arşivi de kurdu. Kalite fiyat performans olarak. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ☺️

@Prometheus34 işlemciyi Intel i3 10100F ile değiştir. Daha iyi. Ekran kartını GTX 1650 Super yap.

1650 Super yaptım zaten. Yazmayı unutmuşum. Sanırım bir de Intel'i neden seçmedim. Evet Intel 3 daha iyi ama Ryzen 3'de OC yapabiliyorsun. Bu yüzden AMD tercih ettim. Sadece tek korkum uyum sorunu olması. İlk defa topluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Prometheus34 kötü silikon gelirse OC yapamayabilirsiniz. OC yaptığınız zaman işlemciye zarar gelirse garanti dışına çıkıyor. i3 10100F'i geçmek için iyi bir soğutucu almanız gerek. Her türlü Intel almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı