R5 3400G GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Intel tarafında işlemcinin isminin sonunda F olanlarda, AMD tarafında ise sonu G ile bitenlerde. Benim önerdiğim sistemi alı
Intel tarafında işlemcinin isminin sonunda F olanlarda, AMD tarafında ise sonu G ile bitenlerde. Benim önerdiğim sistemi alın.
Bana tekrar atabilir misin sistemi

Bana tekrar atabilir misin sistemi
Ekran kartını GTX 1660 Super Dual OC yapın ve RAM'i 16GB yapın. Ek olarak SSD'yi 480 GB yapabilirsin.

RAM 16 GB zaten.

Ama fiyat 6100 liraya çıkıyor benim limitim 5300 en fazla ve RAM 16 GB zaten.

Arkadaşlar zorlamayın adam R5 3400G'ye bu kadar şeyden sonra 1660 Super takıyor link atmış bir daha istiyor geri dönebileceğini bilmiyor herhalde sayfalar arasında kendisi toplamaya çalışıyor bırakın alsın sistemini 5300TL'lik sisteme 6300 diyor kısacası sen o paraya (bir göz doktoruna git ironi amaçlıdır!) Bir de attığın sistemi al.

Arkadaşlar zorlamayın adam R5 3400G'ye bu kadar şeyden sonra 1660 Super takıyor link atmış bir daha istiyor geri dönebileceğini bilmiyor herhalde sayfalar arasında kendisi toplamaya çalışıyor bırakın alsın sistemini 5300TL'lik sisteme 6300 diyor kısacası sen o paraya (bir göz doktoruna git ironi amaçlıdır!) Bir de attığın sistemi al.
Bu siteye yeni kayıt oldum ve bir çok mesaj geldi bu yüzden tekrar atmasını istedim ikincisi ise biraz senden daha iyi sistem kurabileceğime eminim 🤣
Ekran kartını GTX 1660 Super Dual OC yapın ve RAM'i 16GB yapın. Ek olarak SSD'yi 480 GB yapabilirsin.
Teşekkür ederim ilgin için

Bu siteye yeni kayıt oldum ve birçok mesaj geldi bu yüzden tekrar atmasını istedim ikincisi ise biraz senden daha iyi sistem kurabileceğime eminim 🤣

Sen gerçekten komik bir çocuksun gel toplayalım R5 3400G 1050 Ti'li sistemi 5300TL'ye toplamışsın sen hala boş yapıyorsun komik seni.
Adata DDR4 8GB 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D30 Ram (AX4U300038G16A-SR30) | Teknobiyotik X2
5496TL.
Palit GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 | En Ucuzu Akakçe bu yapılırsa 5200'lerde oluyor en ucuzu şu an atılanlardan bu

Bu siteye yeni kayıt oldum ve birçok mesaj geldi bu yüzden tekrar atmasını istedim ikincisi ise biraz senden daha iyi sistem kurabileceğime eminim 🤣

Teşekkür ederim ilgin için.

Teşekkür ederim ilgin için.

Attığın sistemi al dediğim ironi amaçlıdır yazıyor dev gibi yani sen bu kadar itiraz edeceksen anlamında tavrın ben bunu alacağım gibiydi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı