attığınız sistem iyi fakat bu sistem hoşuma gitti ve daha uygun maliyete düşürdüm sizin sayenizde apu işlemciyi kaldırım ryzen 3 sistem kullandım 400 lira kar ettim ayrıca benim kurduğum sistemin aynısını donanım arşivi de kurdu kalite fiyat performans olarak çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Attığınız sistem iyi fakat bu sistem hoşuma gitti ve daha uygun maliyete düşürdüm. Sizin sayenizde APU işlemciyi kaldırıp Ryzen 3 sistem kullandım. 400 lira kar ettim. Ayrıca benim kurduğum sistemin aynısını donanım arşivi de kurdu. Kalite fiyat performans olarak. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
1650 Super yaptım zaten. Yazmayı unutmuşum. Sanırım bir de Intel'i neden seçmedim. Evet Intel 3 daha iyi ama Ryzen 3'de OC yapabiliyorsun. Bu yüzden AMD tercih ettim. Sadece tek korkum uyum sorunu olması. İlk defa topluyorum.
@Prometheus34 kötü silikon gelirse OC yapamayabilirsiniz. OC yaptığınız zaman işlemciye zarar gelirse garanti dışına çıkıyor. i3 10100F'i geçmek için iyi bir soğutucu almanız gerek. Her türlü Intel almak daha mantıklı.