R5 3400G sistem mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Defcon 1

Femtopat
AMD Ryzen 5 3400G işlemci, A320M-A Pro anakart ve Corsair CL16 LPX 3000 MHz sistemim var.

Windows'u kurdum. Belli bir süre sonra mavi ekran hatası veriyor. BIOS güncellemesi ile alakalı olabilir mi?

Windows bellek taraması yaptım bir sorun algılamadı ama BIOS'u güncelleyemedim.

Hâlâ durum aynı biosu güncelledim ama olmadı.

Dosya Ekleri

• IMG_20201024_030928.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 35
Doğru sürümü indirdiğinden emin misin veya doğru bir şekilde güncellemeyi yaptığından emin misin? Ayrıca dediğimi tam cevaplamamışsın. Tekrar yazıyorum: Hala mavi ekran mı alıyorsun? Alıyorsan oluşan yeni minidump dosyalarını paylaş. Ek olarak bellek testini Memtest86 ile gerçekleştir.

beta olmayan son sürümü flasha atıp m flashdan yaptım hatta güncelleme ekranıda geldi bende anlamadım.[hala mavi ekran alıyorum]

22 tane dosya var, ilk 10 tanesini ve en son bugün olanı inceledim, hepsi bu iletidekinin aynısıydı. Muhtemelen incelemediklerim de aynı şekilde.

Gereken önerileri @283156 yapmış. Ayrıca bellek testini Memtest86 ile yapıp sonuçları paylaş, Windows'un aracıyla değil.

Güncellemeyi iki kez yaptım hatta ama sürüm değişmedi
beta olmayan son sürümü flasha atıp m flashdan yaptım hatta güncelleme ekranıda geldi bende anlamadım.[hala mavi ekran alıyorum]
USB belleğinde başka bir şey var mıydı? Bu nasıl olabiliyor anlamadım. @Murat5038 hocam bakarsa daha iyi olur gibi.

Fat32 olarak biçimlendirdim hiç birşey yoktu ayrıca sorun ram kaynaklı mı ?

RAM kaynaklı olmasını bilmek için Memtes86 testi yapınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…