R5 3400G sistem mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Defcon 1

Femtopat
AMD Ryzen 5 3400G işlemci, A320M-A Pro anakart ve Corsair CL16 LPX 3000 MHz sistemim var.

Windows'u kurdum. Belli bir süre sonra mavi ekran hatası veriyor. BIOS güncellemesi ile alakalı olabilir mi?

Hocam sadece Windows 10 sürümünü yapmadım minidump paylaşsam bile muhtemelen aynı dosyalar olacak acaba termal macun kurumuş olabilir mi?
Bu yüzden mavi ekran veriyor olabilir mi?
Termal macun mavi ekran sebebi değildir ve asla olamaz. Termal macun işlemcinin sıcaklığını düşürsün diye kullanılan bir şey. Bununla alakasız bir şey.

Mavi ekran genelde sistemin içinde olur.

Termal macun mavi ekran sebebi değildir ve asla olamaz. Termal macun işlemcinin sıcaklığını düşürsün diye kullanılan bir şey. Bununla alakasız bir şey.

Mavi ekran genelde sistemin içinde olur.
Evet biliyorum ama işlemci çabuk ısındığını için mavi ekran verebilir belki diye düşündüm.
Söylediğim iki şey var birini yapmamışsın nasıl devam edelim? Isınma sorunun yoksa nedeni olamaz.

Alakasız değil.
Bios lite versiyon olduğu için işlemci sıcaklığınıda göremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı