R5 3400G sistem nasıl?

Bütçe
4500

Baltiyar

Decapat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 3400G APU işlemci BIOSTAR A320MH 2933MHz anakart 2X Crucial Ballistix 8 GB DDR4 CL15 3000MHz RAM netac N535S 240 GB 560/520 Mbps 2.5" SATA GameGaraj 650W 80+ Bronze.
Philips 221V8A/01 21.5" 4ms 75Hz adaptive Sync flickerfree VA wled Full HD monitör Philips 221V8A/01 21.5" 4ms 75Hz Adaptive Sync FlickerFree VA WLED Full HD Monitör - incehesap.com
Pollux 3APU | Game Garaj Almak istediğim sistem bu, sizce iyi mi 3400G ne kadar performans verir? Benim için düşük ayarlar CS:GO'da 150 FPS verip Witcher 3'te düşük ayarlarda 40+ FPS Ark Survival Evolved'de düşük ayarlarda 40+ FPS vermesi yeterli olur 7-8 ay sonra RX 570 veya GTX 1650S alacağım. Ayriyeten GameGaraj'a güvenebilir miyim? Max 4500 TL bütçem var buna monitör ve klavye de dahil olacak. Farklı öneriler veya bu sistem üzerinden bütçemi aşmayacak parça değişim tavsiyelerine açığım.

Son düzenleme:
Bu sistem daha 2 gün önce 2800 TL idi. Ayrıyeten sadece 1 yıl önce Donanım Arşivi'nin yaptığı Philips monitör dahil RX 580'li PC'yi 3000'e satın alabilirken şimdi o paraya sadece Ryzen 5 3400G var. :(

Konuya dönersek, GameGaraj güvenilirdir. Bu sistem size istediğiniz FPS değerlerini verecektir.

Bu sistem daha 2 gün önce 2800 TL idi. Ayrıyeten sadece 1 yıl önce Donanım Arşivi'nin yaptığı Philips monitör dahil RX 580'li PC'yi 3000'e satın alabilirken şimdi o paraya sadece Ryzen 5 3400G var. :(

Konuya dönersek, GameGaraj güvenilirdir. Bu sistem size istediğiniz FPS değerlerini verecektir.
Dual channel RAM kullanılmamış. Çok düşük FPS değerleri sunacaktır.

Dual Channel RAM kullanılmamış. Çok düşük FPS değerleri sunacaktır.
Dual Channel RAM her şey değil abartmayın bu kadar. Ryzen 3 2200G & Single Channel 8 GB RAM ile 90 FPS oynuyorum CS:GO'yu. Ki biz burada Ryzen 5 3400G Pro'dan bahsediyoruz. İleri de performanstan memnun kalmazsa 2. bir RAM takabilir. Uygun fiyattalar.

Dual Channel RAM her şey değil abartmayın bu kadar. Ryzen 3 2200G & Single Channel 8 GB RAM ile 90 FPS oynuyorum CS:GO'yu. Ki biz burada Ryzen 5 3400G Pro'dan bahsediyoruz. İleri de performanstan memnun kalmazsa 2. bir RAM takabilir. Uygun fiyattalar.
Bu videoyu buraya bırakıyorum o halde,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aslında Dual Channel RAM kullandım ama daha 1 saat önce kayıt olduğum için kullanmayı pek bilmiyorum forumu bü yüzden her şey birleşik olmuş.
Bu sistem daha 2 gün önce 2800 TL idi. Ayrıyeten sadece 1 yıl önce donanım arşivi'nin yaptığı Philips monitör dahil RX 580'li PC'yi 3000'e satın alabilirken şimdi o paraya sadece Ryzen 5 3400G var. :(

Maalesef her şey çok pahalandı.

Dostum ben fark yok demiyorum, farkı abartmaya gerek yok diyorum. Eğer aldığı FPS değerlerinden memnun kalmazsa 2. Bir RAM takabilir. Ayrıca arkadaş taktığını belirtmiş, sorun yok yani.

Dostum ben fark yok demiyorum, farkı abartmaya gerek yok diyorum. Eğer aldığı FPS değerlerinden memnun kalmazsa 2. Bir RAM takabilir. Ayrıca arkadaş taktığını belirtmiş, sorun yok yani.
Birinde 45 öbüründe 95 FPS kadar büyük bir fark var, nasıl oluyorda abartılacak fark yok oluyor bu? Ayrıca muhtemelen en düşük grafik ayarlarında CS:GO oynuyorsunuz.

Birinde 45 öbüründe 95 FPS kadar büyük bir fark var, nasıl oluyorda abartılacak fark yok oluyor bu? Ayrıca muhtemelen en düşük grafik ayarlarında CS:GO oynuyorsunuz.

Dostum ben fark yok demiyorum, farkı abartmaya gerek yok diyorum. Eğer aldığı FPS değerlerinden memnun kalmazsa 2. bir RAM takabilir. Ayrıca arkadaş taktığını belirtmiş, sorun yok yani.

Yazmayı unutmuşum ben bu parçalar üzerinde overclock yapabilir miyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı