ardayldrm33
Decapat
dediğiniz parçalara baktım fakat bir anakart göremedim işlemcinin desteklediği max ram hızına sahip bir anakrt düşünüyorum bunun yanında soğutucublokları da olmalı çok baktım fakat bulamadım bildiğiniz bir anakart var mı am4 soketDediğin şekilde daha mantıklı olur. Ekran kartını aldığın zaman daha üst seviye bir işlemciye geçersin. Aynı zamanda geçene kadar da rahat edersin. 10400F örnekti sadece 3600 bütçe olursa 5600X falan düşünülebilir. Ama diğer bileşenler için önerdiğim parçalar güzel.
Dediğiniz parçalara baktım fakat bir anakart göremedim işlemcinin desteklediği Max RAM hızına sahip bir anakrt düşünüyorum bunun yanında soğutucublokları da olmalı çok baktım fakat bulamadım bildiğiniz bir anakart var mı AM4 soket
Dediğiniz parçalara baktım fakat bir anakart göremedim işlemcinin desteklediği Max RAM hızına sahip bir anakrt düşünüyorum bunun yanında soğutucublokları da olmalı çok baktım fakat bulamadım bildiğiniz bir anakart var mı AM4 soket.
çok teşekkür ederim tomahawk alıcam şu anlık r5 3400g kullanıcam daha sonradan bunu r5 3600x gibi bir işlemciye çıkarıp iyi bir soğutma ile ufak oc lar yapıcam yanına da 1660 veya 3060 gibi bir ekran kartı eğer darboğaz yapmıyorsa kullanıcam rami de 2*8 olarak 3000 mhz kullanıcam tekrardan teşekkür edrim bir de birşey daha sormak istiyorum internette hiçbir yerde r5 3400g bulamadım r5 3400g pro var ve tray var bu ibareler ne anlama geliyor pro alsam sorun olur mu tray alsam ne gibi sorunlarla karşılaşırımSadece 3400G için konuşuyorum.
Bu anakart hem ucuz hem işini görür.Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.931,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
B450 anakartlar içinde üst sınıf bir anakart.MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com B550'ler arasında bunlar da sağlam anakartlar.Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.978,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus ROG STRIX X570-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG STRIX X570-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bunlar ise X570'ler.Asus Tuf Gaming X570 Plus Wi-Fi AMD AMD4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming X570 Plus Wi-Fi AMD AMD4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming X570 Plus Wi-Fi AMD AMD4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.252,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3400G için B450M S2H v2'yi kullanabilirsin ve sorun olmaz. Ucuza kapatırsın.
3600 için Tomahawk önerimdir. 5600X ile"de BIOS güncellemesi yaptıktan sonra kullanabilirsin.
Bütçe varsa B550 Tomahawk alınır. 5600X gibi bir işlemciye de böyle bir anakart yakışır. Daha üstü zaten X570 diye uzayıp gidiyor. Yani ben ileride 5600X alıp sistemi yükseltirim diyorsan S2H falan alma.
Kutusuz olarak alsam nasıl sorunlarla karşılaşabilirim galiba soğutucusu da yanında gelmiyor tray olarak alındığı zaman1660 ile zaten yapmaz ama 3060 ile 1080p çözünürlükte çok az yapabilir. Hissetmezsin bile zaten dediğin gibi güzel bir soğutucu ile OC yaparsan bu küçük sorunda ortadan kalkacaktır.
Link burada ama kutulu hali 2000TL. Kutusuz hali 1400. Tray işlemci fansız ve kutusuz işlemci demek yani yanında fan ve kutu gelmiyor.AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pro modelinde ise çarpan kilidi açık değil yani OC yapamazsın. Daha çok iş yerleri gibi kurumsal yerlerde üretilen güvenlik konusunda daha başarılı olan işlemciler. Normal kullanıcı için gereksiz yani.
Kutusuz olarak alsam nasıl sorunlarla karşılaşabilirim galiba soğutucusu da yanında gelmiyor tray olarak alındığı zaman.
oc yapacağım için fuma 2 gibi bir soğutucu düşünüyorum aslında öneriniz varsa memnuniyetle kabul ederimEki Görüntüle 996196
Şu şekilde plastik bir kabın içinde geliyor. 150-200 liraya stok soğutucudan daha iyi bir soğutucu alabilirsen. Yine ucuza geliyor.
OC yapacağım için fuma 2 gibi bir soğutucu düşünüyorum aslında öneriniz varsa memnuniyetle kabul ederim.