Merhabalar ileriye dönük bir sistem toplayacağım kardeşim için sistem ayrıntıları şöyle;
Anakart: Gigabyte B450M-H AMD.
İşlemci: Ryzen 5 3400G.
RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz C16.
M.2 SSD: Lexar 250 GB.
Kasa: Power Boost mesh panel fixed Rainbow VK-P1900B 500W kasa ( kasa 3 önde 1 tanede arkada olmak üzere 4 tane fandan oluşmakta bu anakart bağlantısında sıkıntı olur mu?)
Eksik veya yanlış olarak gördüğünüz yerler olursa ileriye dönük geliştirmeye açık bir sistem toplamak istedim.
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.525,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Apacer Panther AS340/480GB SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer Panther AS340/480GB SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SSD Bu marka ve M.2 almamın sebeplerinden 300TL gibi ucuz ve en azından hızlı olabilceği için tercih ettim RAM yetersizliğinin farkındayım ama şimdilik sadece EBA ve Roblox oyunu için yeterli olabiliceğini düşündüm yetmediği durumda ilave takviye yapmayı düşünüyorum zaten. Öneriniz ile Kasa PSU ikilisinde bir değişikliğe gideceğim: Kafamdaki tek soru işareti Anakart konusunda Bu model ile B450M S2H arasında çok fark var mı?
SSD bu marka ve M.2 almamın sebeplerinden 300TL gibi ucuz ve en azından hızlı olabilceği için tercih ettim RAM yetersizliğinin farkındayım ama şimdilik sadece EBA ve Roblox oyunu için yeterli olabiliceğini düşündüm yetmediği durumda ilave takviye yapmayı düşünüyorum zaten. Öneriniz ile kasa PSU ikilisinde bir değişikliğe gideceğim: Kafamdaki tek soru işareti anakart konusunda bu model ile B450M S2H arasında çok fark var mı?
Aralarında fark var tabii ki, B450M-A PRO almanızı öneririm. Ayrıca lexar almayın, uzun kullanımlarda hızı düşük seviyelere iniyor. Kasa ve PSU konusunda benim önerdiklerimi alacaksanız en doğru kararı veririsiniz. Ayrıca kasa tasarımını beğenmediyseniz Aerocool Ore Saturn'de alabilirsiniz, hava akışı gayet iyi.