R5 3400G sistem toplama

msamaraz06

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar ileriye dönük bir sistem toplayacağım kardeşim için sistem ayrıntıları şöyle;
Anakart: Gigabyte B450M-H AMD.
İşlemci: Ryzen 5 3400G.
RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz C16.
M.2 SSD: Lexar 250 GB.
Kasa: Power Boost mesh panel fixed Rainbow VK-P1900B 500W kasa ( kasa 3 önde 1 tanede arkada olmak üzere 4 tane fandan oluşmakta bu anakart bağlantısında sıkıntı olur mu?)
Eksik veya yanlış olarak gördüğünüz yerler olursa ileriye dönük geliştirmeye açık bir sistem toplamak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim attığım sistemi alın.
Seçtiklerinizden;
Kasa-PSU berbat,
RAM yetersiz,
SSD uzun kullanımda üzer.

SSD Bu marka ve M.2 almamın sebeplerinden 300TL gibi ucuz ve en azından hızlı olabilceği için tercih ettim RAM yetersizliğinin farkındayım ama şimdilik sadece EBA ve Roblox oyunu için yeterli olabiliceğini düşündüm yetmediği durumda ilave takviye yapmayı düşünüyorum zaten. Öneriniz ile Kasa PSU ikilisinde bir değişikliğe gideceğim: Kafamdaki tek soru işareti Anakart konusunda Bu model ile B450M S2H arasında çok fark var mı?

SSD bu marka ve M.2 almamın sebeplerinden 300TL gibi ucuz ve en azından hızlı olabilceği için tercih ettim RAM yetersizliğinin farkındayım ama şimdilik sadece EBA ve Roblox oyunu için yeterli olabiliceğini düşündüm yetmediği durumda ilave takviye yapmayı düşünüyorum zaten. Öneriniz ile kasa PSU ikilisinde bir değişikliğe gideceğim: Kafamdaki tek soru işareti anakart konusunda bu model ile B450M S2H arasında çok fark var mı?

Aralarında fark var tabii ki, B450M-A PRO almanızı öneririm. Ayrıca lexar almayın, uzun kullanımlarda hızı düşük seviyelere iniyor. Kasa ve PSU konusunda benim önerdiklerimi alacaksanız en doğru kararı veririsiniz. Ayrıca kasa tasarımını beğenmediyseniz Aerocool Ore Saturn'de alabilirsiniz, hava akışı gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı