Merhaba son zamanlarda bilgisayarımda bir anormalik var. Oyunlarda ve normal kullanırken ekran titremeleri normalden düşük FPS ani drop olsun format atım geçmedi.
Oyunlarda hareket etiğim zaman titremeye başlıyor veya video izlerken vb arada titriyor, ani donmalar olsun. Neden olur?
Sistemin de ki tek sorun monitör , Titreme monitör kaynaklı , flicker gsync düzgün çalışmıyor . en ucuz cözüm DP den hdm 2.1 e geç , pahalı çözüm gsync li monitör .
Aynı serinin 2k monitor kullanıyordum aynı sorunlar var dı.
Nvidia ya ya sormalı , son sürücü de bir manyaklik var bir çok oyunu görmüyor , drop hem sürücü hem de oyun kaynaklı , tabi sistem de aşırı ısı yok sa .
8 GB ram in etkisi de var .
2 gün önce sniper elite 4 oynadım normal de 110 , 120 FPS çalın ın içine girince 54 de düşüyor , dün oynadım gene 110 , 120 FPS çalın ın içine giriyorum 90 FPS ne oldu bune manyaklik ( sürücü ile alakali) bir kaç gün önce yeni sürücü geldi .
yaa evet ama ben mönitörde kafam yani mönitörde aldığmdan beri hiç birşey yok ama 2 hafta hatta daha az bir sürde nasıl böyle birşey oldu onu anlamadım
O monitör gsync düzgün çalışmaz hdm 2.1 ile düzelir DP de kol gibi lag yapar hdm uçak olur ama aim Allah emanet .
Senaryo lu oyunlar da attığını vurursun .