berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 İşemcim AMD Ryzen 3500'u ve bir anda 0,40 GHz'i düşüyor bir şey yapmadığım halde ve bir şey daha fark ettim. AMD Radeon Software yazılımını bilgisayarıma yükledikten sonra böyle olmaya başladı sizce neden oluyor? Ve çok ısınmaya başladı.
İşemcim AMD Ryzen 3500'u ve bir anda 0,40 GHz'i düşüyor bir şey yapmadığım halde ve bir şey daha fark ettim. AMD Radeon Software yazılımını bilgisayarıma yükledikten sonra böyle olmaya başladı sizce neden oluyor? Ve çok ısınmaya başladı.
nveryus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 Güç planınından yüksek performansa alın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #3 nveryus dedi: Güç planınından yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. nveryus dedi: Güç planınından yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta hocam zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
nveryus dedi: Güç planınından yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. nveryus dedi: Güç planınından yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta hocam zaten.
5 558760 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 471 Çözümler 3 2 Temmuz 2022 #4 Isındığı için olabilir. Benim i5 de fazla ısındığı zaman 0.40'a düşüyor. Isınmayı önlemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Isındığı için olabilir. Benim i5 de fazla ısındığı zaman 0.40'a düşüyor. Isınmayı önlemeniz gerekiyor.
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #5 558760 dedi: Isındığı için olabilir. Benim i5 de fazla ısındığı zaman 0.40'a düşüyor. Isınmayı önlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam mesela önceden böyle olmuyordu AMD Radeon Software: Adrenalin Edition indirdikten sonra böyle oldu. nveryus dedi: Güç planınından yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Nihai performansa alsam işe yarar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
558760 dedi: Isındığı için olabilir. Benim i5 de fazla ısındığı zaman 0.40'a düşüyor. Isınmayı önlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam mesela önceden böyle olmuyordu AMD Radeon Software: Adrenalin Edition indirdikten sonra böyle oldu. nveryus dedi: Güç planınından yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Nihai performansa alsam işe yarar mı?
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Temmuz 2022 #6 berkanSs dedi: Nasıl hocam mesela önceden böyle olmuyordu AMD Radeon Software: Adrenalin Edition indirdikten sonra böyle oldu. Nihai performansa alsam işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Isınma sorununu çözmeniz gerekir. Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Nasıl hocam mesela önceden böyle olmuyordu AMD Radeon Software: Adrenalin Edition indirdikten sonra böyle oldu. Nihai performansa alsam işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Isınma sorununu çözmeniz gerekir.
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #7 558760 dedi: Isındığı için olabilir. Benim i5 de fazla ısındığı zaman 0.40'a düşüyor. Isınmayı önlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam MSConfig'den kaynaklı olabilir mi? Artı 0 Eksi
558760 dedi: Isındığı için olabilir. Benim i5 de fazla ısındığı zaman 0.40'a düşüyor. Isınmayı önlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam MSConfig'den kaynaklı olabilir mi?
matrax33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 2 Temmuz 2022 #8 Bunu sistem bir program çalıştırmadan yapıyorsa iyi bir durum. Ama oyun oynarken yapıyorsa sıkıntı. Artı 0 Eksi
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #9 matrax33 dedi: Bunu sistem bir program çalıştırmadan yapıyorsa iyi bir durum. Ama oyun oynarken yapıyorsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunda oluyor ve belirli oyunlarda mesela Roblox CS:GO gibi. berkanSs dedi: Sadece oyunda oluyor ve belirli oyunlarda mesela Roblox CS:GO gibi. Genişletmek için tıkla... ama asetto corsada olmuyor yada wolfteamde berkanSs dedi: Sadece oyunda oluyor ve belirli oyunlarda mesela Roblox CS:GO gibi. Genişletmek için tıkla... ama asetto corsada olmuyor yada wolfteamde Hocam yeni fark ettim şimdi durduk yerede oldu buda örnek hocam Dosya Ekleri cpu.png 34 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleme: 2 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
matrax33 dedi: Bunu sistem bir program çalıştırmadan yapıyorsa iyi bir durum. Ama oyun oynarken yapıyorsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunda oluyor ve belirli oyunlarda mesela Roblox CS:GO gibi. berkanSs dedi: Sadece oyunda oluyor ve belirli oyunlarda mesela Roblox CS:GO gibi. Genişletmek için tıkla... ama asetto corsada olmuyor yada wolfteamde berkanSs dedi: Sadece oyunda oluyor ve belirli oyunlarda mesela Roblox CS:GO gibi. Genişletmek için tıkla... ama asetto corsada olmuyor yada wolfteamde Hocam yeni fark ettim şimdi durduk yerede oldu buda örnek hocam
nveryus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #10 berkanSs dedi: Sadece oyunda oluyor ve belirli oyunlarda mesela Roblox CS:GO gibi. Ama Assetto Corsa'da olmuyor ya da Wolfteam'de. Ama Assetto Corsa'da olmuyor ya da Wolfteam'de. Hocam yeni fark ettim şimdi durduk yerede oldu. Bu da örnek hocam. Genişletmek için tıkla... GHz'in düşük olma sebebi güç planınızdan dolayıdır nihai performansa da alabilrisiniz. nveryus dedi: GHz'in düşük olma sebebi güç planınızdan dolayıdır nihai performansa da alabilrisiniz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar ne kadar oluyor 90 üzeri değilse sıkıntı olmaz laptoplar sıcak çalışır zaten. Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Sadece oyunda oluyor ve belirli oyunlarda mesela Roblox CS:GO gibi. Ama Assetto Corsa'da olmuyor ya da Wolfteam'de. Ama Assetto Corsa'da olmuyor ya da Wolfteam'de. Hocam yeni fark ettim şimdi durduk yerede oldu. Bu da örnek hocam. Genişletmek için tıkla... GHz'in düşük olma sebebi güç planınızdan dolayıdır nihai performansa da alabilrisiniz. nveryus dedi: GHz'in düşük olma sebebi güç planınızdan dolayıdır nihai performansa da alabilrisiniz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar ne kadar oluyor 90 üzeri değilse sıkıntı olmaz laptoplar sıcak çalışır zaten.