F FraughYT Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #1 RAM Gskill 8x2 16 gb 3200mhz ram SSD veya HDD modeli maxtor 480gb ssd Ekran kartı gigabyte gtx 1660 super 6gb Anakart Gigabyte b450m s2h İşlemci Ryzen 5 3500 Bilgisayarı başlatıyorum ama anakart ekranında kalıyor Gigabyte yazısında bir de garip bir ses geliyor kasadan aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilgisayarı başlatıyorum ama anakart ekranında kalıyor Gigabyte yazısında bir de garip bir ses geliyor kasadan aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 437 Makaleler 2 15 Kasım 2022 #2 Benim beynim büyük ihtimal maxtor SSD'den daha iyi depolama yapar sıkıntı onda oalbilir Windows olan bir depolama cihazı bul tak pcne çalışırsa SSD de sıkıntı var demek değilse işlemci ya da anakart. Artı 0 Eksi
Benim beynim büyük ihtimal maxtor SSD'den daha iyi depolama yapar sıkıntı onda oalbilir Windows olan bir depolama cihazı bul tak pcne çalışırsa SSD de sıkıntı var demek değilse işlemci ya da anakart.
KS KS F FraughYT Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #3 HDD takılı bi tane ona windows kurup deneyeceğim birazdan. Artı 0 Eksi