Sipariş ettiğim Ryzen 5 3500 işlemcinin pini yamuk geldi. Düzeltip kullanmalı mıyım? Bir sorun yaratır mı?
Koşulsuzda o kadar koşulsuz değil.İade edin. Sıfır bir ürün kusurlu çıkmış. 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.
Bir çok yerde tam koşulsuz iade. Mesela yeğenime bir kulaklık almıştık kulaklık geldi ve aynı gün bilgisayar için değil de konsol için olduğunu fark ettik, bilgisayarda ses kalitesi mikrofon vs. çok kötüydü, iadeyi bu şekilde talep ettik, hatalı sipariş verdiğimizi söyledik. Satıcı bize "bana ne kardeşim doğrusunu sipariş etseydiniz" de diyebilirdi ama onun yerine iadeyi kabul etti.Koşulsuzda o kadar koşulsuz değil.Kullanıcı hatası deyip kabul etmeyebilirler.
Kabul etmek zorundalar her türlü 14 gün içinde.Koşulsuzda o kadar koşulsuz değil.Kullanıcı hatası deyip kabul etmeyebilirler.
Üründe kusur olduğu sürece öyle koşulsuz pekte koşulsuz değil.Bir çok yerde tam koşulsuz iade. Mesela yeğenime bir kulaklık almıştık kulaklık geldi ve aynı gün bilgisayar için değil de konsol için olduğunu fark ettik, bilgisayarda ses kalitesi mikrofon vs. çok kötüydü, iadeyi bu şekilde talep ettik, hatalı sipariş verdiğimizi söyledik. Satıcı bize "bana ne kardeşim doğrusunu sipariş etseydiniz" de diyebilirdi ama onun yerine iadeyi kabul etti.
Kabul etmek zorundalar her türlü 14 gün içinde.
Satıcıya bağlı bir durum. Mesela Teknobiyotik işlemci pininin yamukluğuna kullanıcı hatası diyor kutu içeriğinden pini yamuk çıksa bile. Ama ben kutu içerisinden yamuk pinli çıkan Ryzen 5 3600 işlemcimi Trendyol'daki bir satıcıya yolladım değişim talebim kabul edildi. Üstelik üzerinden 9 ay geçmesine rağmen. Kutuyu alıp kenara koymuştum içini kontrol etmemiştim. Koyuncu idi firmanın adı. AMD distribütörüydü.Koşulsuzda o kadar koşulsuz değil.Kullanıcı hatası deyip kabul etmeyebilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.