Bilgisayarıma GTA 5'i indirip kurdum, oyuna girdiğimde crash yiyip mavi ekran aldım. Hata devam etmeye başladı durumdan memnun olmayıp format attım. Format attıktan sonra kurulum ekranında mavi ekranı tekrar yedim ve çözümü aramaya başladım fakat bulamadım bir arkadaşım sayesinde Windows'u sitesinden orijinal olarak indirerek flasha attım ve kurdum bilgisayar formatlandı fakat hata hala devam ediyor ve çözümü bulamadım. Daha driver bile indiremedim Edge'e girdiğim an mavi ekran yiyorum yarın temiz kurulum için bilgisayarcıya götüreceğim götürmeden önce sizlerden yardım almak istedim. Bilgisayarı alalı 1 1.5 yıl oluyor özelliklerim; Ryzen 5 3500 8 GB RAM B450M Dragon anakart 240 GB SSD 1TB HDD RX 5500 XT ekran kartı. Yardımlarınızı bekliyorum cidden bir çözüm bulamadım çok çaresiz bir şekilde bekliyorum.
Başka bir bilgisayardan Windows'u flaşa atarak kurdum masaüstü geldi ama sorun devam ediyordu şimdi kurulumu teksr denedim hiç alamıyorum masaüstünü bilgisayarcıya götüreceğim mecburen ya da kargoyla aldığım yere servise göndereceğim. Format attığımda düzelme olasılığı ne kadar?