3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 4 Şubat 2022 #11 Hocam bence bu konuda pek net bir şey söylenemez optimizasyonun çok iyi olmadığını söylüyorlar ben biraz beklemenizi tavsiye ederdim.
Hocam bence bu konuda pek net bir şey söylenemez optimizasyonun çok iyi olmadığını söylüyorlar ben biraz beklemenizi tavsiye ederdim.
moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 4 Şubat 2022 #12 messinicocugu dedi: Kaldırır hocam ekran kartı 1650 Super gücünde. Genişletmek için tıkla... Burada ne demek istediniz? Çok bilgim yok da bu konularda.
messinicocugu dedi: Kaldırır hocam ekran kartı 1650 Super gücünde. Genişletmek için tıkla... Burada ne demek istediniz? Çok bilgim yok da bu konularda.
Uğur Yücel Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #13 moralman dedi: Burada ne demek istediniz? Çok bilgim yok da bu konularda. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartınızın gücü bir karta eş değer demeye çalışmış.
moralman dedi: Burada ne demek istediniz? Çok bilgim yok da bu konularda. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartınızın gücü bir karta eş değer demeye çalışmış.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2022 #14 moralman dedi: Burada ne demek istediniz? Çok bilgim yok da bu konularda. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın 1650 Super ile aynı performansı veriyor NVIDIA tarafında rahat kaldırır orta ayarlarda diye düşünüyorum bu arada kartın 4 GB mı 8 GB mı?
moralman dedi: Burada ne demek istediniz? Çok bilgim yok da bu konularda. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın 1650 Super ile aynı performansı veriyor NVIDIA tarafında rahat kaldırır orta ayarlarda diye düşünüyorum bu arada kartın 4 GB mı 8 GB mı?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 4 Şubat 2022 #15 moralman dedi: Bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı? Diğerlerinden eminim fakat ekran kartımın kaldırıp kaldıramayacağı hakkında şüphelerim var. Sizce? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda 60fps rahat alır.
moralman dedi: Bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı? Diğerlerinden eminim fakat ekran kartımın kaldırıp kaldıramayacağı hakkında şüphelerim var. Sizce? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda 60fps rahat alır.
moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 4 Şubat 2022 #16 messinicocugu dedi: Ekran kartın 1650 Super ile aynı performansı veriyor NVIDIA tarafında rahat kaldırır orta ayarlarda diye düşünüyorum bu arada kartın 4 GB mı 8 GB mı? Genişletmek için tıkla... 8GB
messinicocugu dedi: Ekran kartın 1650 Super ile aynı performansı veriyor NVIDIA tarafında rahat kaldırır orta ayarlarda diye düşünüyorum bu arada kartın 4 GB mı 8 GB mı? Genişletmek için tıkla... 8GB
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2022 #17 moralman dedi: 8 GB Genişletmek için tıkla... Belki FSR ile yüksek ayarlarda bile oynayabilirsin.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 4 Şubat 2022 #18 FSR kalite ile en yüksek ayarlarda stabil 60 alıyor kart. FSR'sız low-med-high karışık 60 alıyor yine. Genelde düşüğe yakın ama.
FSR kalite ile en yüksek ayarlarda stabil 60 alıyor kart. FSR'sız low-med-high karışık 60 alıyor yine. Genelde düşüğe yakın ama.
moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 4 Şubat 2022 #19 Kreinnar dedi: FSR kalite ile en yüksek ayarlarda stabil 60 alıyor kart. FSR'sız low-med-high karışık 60 alıyor yine. Genelde düşüğe yakın ama. Genişletmek için tıkla... Tüh ya. FSR kullanmalı mıyım?
Kreinnar dedi: FSR kalite ile en yüksek ayarlarda stabil 60 alıyor kart. FSR'sız low-med-high karışık 60 alıyor yine. Genelde düşüğe yakın ama. Genişletmek için tıkla... Tüh ya. FSR kullanmalı mıyım?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2022 #20 moralman dedi: Tüh ya. FSR kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz hocam görüntü bulanık olup beğenmezseniz ayarlardan kapatabilirsiniz sonradan. Daha stabil olur tabii FSR ile.
moralman dedi: Tüh ya. FSR kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz hocam görüntü bulanık olup beğenmezseniz ayarlardan kapatabilirsiniz sonradan. Daha stabil olur tabii FSR ile.