MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Bu mavi ekranı oyun oynarken aldım. Bir de ara sıra bazı oyunlarda ekran donuyor, ama ses var oyunu alt+F4 ile veya görev yöneticisinden kapatıyorum.
Sistemim: ASUS Prime B450M-K.
AMD Ryzen 5 3500.
NVIDIA GTX 1060 3G.
Corsair 8 GB DDR4 RAM.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
BattleEye yazılımını silin. Mavi ekran sorunun çözüldükten sonra tekrar yükleyebilirsin. Yazılımın adını yanlış yazmış olabilirim hatırladığım kadar yazdım.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
BattleEye yazılımını silin. Mavi ekran sorunun çözüldükten sonra tekrar yükleyebilirsin. Yazılımın adını yanlış yazmış olabilirim hatırladığım kadar yazdım.
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırdım tekrar yükledim.
SFC scannow ile tarama yaptım sorunların giderildiği ile ilgili yazı yazdı.
Cevabınız için teşekkür ederim. Eğer sorunum devam ederse temiz Windows kurulumu yapmayı düşünüyorum.
Ekran görüntüsü şu an yok elimde temiz kurulum yaptım oyun yüklemedim daha örnek verecek olursak CS:GO'da ekran donuyor ses devam ediyor PC donmuyor. Yanıt vermeyi durdurdu hatası alıyorum uygulamayı kapat diyorum kapanıyor. Parçaları teker teker teste tabii tuttum. Ekran kartı aşırı ısınıyor 87 dereceyi gördüm. Bununla alakalı olabilir mi?