R5 3500 sistem nasıldır?

Bu mantıklı ama harici GPU'nun sistemi daha rahat çalışmasına olanak sağladığını unutmayın. Ek olarak ön bellekten de kısılıyor.

Tabii ki oyle hocam ama malum durumlar bizi kısıtladığı için APU da mantıklı geliyor. Eger bütçe sıkıntı ise APU üstüne sistem de kurulabilir. Tabii ki burada ne oynanacagida bir faktör.

Tabii ki oyle hocam ama malum durumlar bizi kısıtladığı için APU da mantıklı geliyor. Eger bütçe sıkıntı ise APU üstüne sistem de kurulabilir. Tabii ki burada ne oynanacagida bir faktör.

Normalde APU tavsiye eden birisiyim ve insanların APU'lara karşı çok ön yargılı olduğunu düşünüyorum. Ama bu sistem gerçekten hesaplı sadece PSU'ya eleştiriler gelmiş deneyimlemediğim için bir şey diyemeyeceğim. Eğer RDR2 Cold War oyanamayacaksa bu sistem iyi götürür.

Normalde APU tavsiye eden birisiyim ve insanların APU'lara karşı çok ön yargılı olduğunu düşünüyorum. Ama bu sistem gerçekten hesaplı sadece PSU'ya eleştiriler gelmiş deneyimlemediğim için bir şey diyemeyeceğim. Eğer RDR2 Cold War oyanamayacaksa bu sistem iyi götürür.

Peki şöyle bir şey onersek?
2200G degilde, 3400G'ye cikip Vega 11 kullansa.
B450 anakart
16 GB RAM
240 GB NVMe SSD
550W kasa.
İleride 1660'a kadar destekleyebilir. Azda olsa darbogaz olayi olabilir ama çok da sıkıntı olmaz diye dusunuyorum. Bu da bir seçenek.
Burada RAM'i 8'e dusurebilir ve ileride upgrade e uygun olabilir.

İleride RTX 2060 serisi bir ekran kartı alırım diye düşünüyordum. O yüzden APU toplamak istemedim.

RTX 2060 güzel bir ekran kratı ben 3 hafta önce aldım ve güzel performans çıkarıyor Cyberpunk 2077 de DLSS kalite moduna alıyorum Ultra ayarlarda oynayabiliyorum RDR2 de yüksek ayarlarda oynuyorum ama RDR2 yede DLSS özelliği gelecek DLSS gelirse onu da Ultra ayarlarda oynatır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı