Joshua Graham
Hectopat
Daha fazla
Garip bir şekilde Secure Boot State : User yazıyor. Boot sekmesinin fotoğrafını atar mısınız?Pardon hocam atıyorum hemen.
Attım.
CSM'İ kapattıktan sonra yeniden başlatmayı dener misiniz? CSM bilgisayarınızı Legacy olarak başlattığı için, Secure Boot'u başlatamıyordu.Aynı değişen birşey yok hocam.
Secure Boot çok da büyük bir problem değil aslında. Eğer şimdi yükseltecekseniz;Aynı hocam.
Secure Boot çok da büyük bir problem değil aslında. Eğer şimdi yükseltecekseniz;
Buradaki taktik ile yapabilirsiniz.Rehber: Windows 11 TPM 2.0 ve CPU şartı olmadan yükseltme
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları. Bugün daha da basit ve oldukça kullanışlı bir TPM Bypass'ını sizlere sunmak istiyorum. Biliyorsunuz ki önceki paylaştığım ISO methodu 2 tane ISO indirip yaklaşık 8 GB harcandığı için, fazla zahmetliydi. Şimdi aynı eskiden paylaştığım DLL yöntemi gibi...www.technopat.net
Yarın denicem hocam.Secure Boot çok da büyük bir problem değil aslında. Eğer şimdi yükseltecekseniz;
Buradaki taktik ile yapabilirsiniz.Rehber: Windows 11 TPM 2.0 ve CPU şartı olmadan yükseltme
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları. Bugün daha da basit ve oldukça kullanışlı bir TPM Bypass'ını sizlere sunmak istiyorum. Biliyorsunuz ki önceki paylaştığım ISO methodu 2 tane ISO indirip yaklaşık 8 GB harcandığı için, fazla zahmetliydi. Şimdi aynı eskiden paylaştığım DLL yöntemi gibi...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.