R5 3500 sistemde "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" mavi ekran hatası

AdnanPSD

Kilopat
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
RAM
ADATA XPG GAMMIX D30 (8X2 GB 3200) cl 16
SSD veya HDD modeli
TEAMGroup MP33
Ekran kartı
Sapphire rx590
Anakart
Gigabyte b450m s2h v2
İşlemci
R5 3500
Öncelikle mavi ekran bayağı bir süredir alıyorum fakat bir türlü forumda okuduklarımla çözüme kavuşturamadım. Önceden mavi ekran hatasının kodu farklıydı ama bayağıdır sadece bu hata kodunu veriyor. LoL, CS, Valorant, Minecraft gibi oyunlarda veya günlük kullanımda asla ama asla hata almıyorum ama Spider-Man, GoW, Age of Empires IV (iyi bir örnekleme mi bilmiyorum ama ekran kartını kullanan oyunlarda galiba) gibi oyunlarda bir anda donuyor mavi ekran veriyor. Mavi ekran %0 da kalıyor 10-15 dk bekleyince BIOS'a atıyor PC'yi kapatıp açana kadar hiçbir şekilde Windows'a atmıyor ve minidump dosyası hiç oluşmuyor daha önce oluşmuşta hiç yok. Sistemim Windows 11 22h2. Memtest86'yı ekleyeceğim.

1668455680300.png

1668455637023.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem kismini atin.

Sistem kismini atin.

@Umut Nas DPR.evtx

Öncelikle mavi ekran bayağı bir süredir alıyorum fakat bir türlü forumda okuduklarımla çözüme kavuşturamadım. Önceden mavi ekran hatasının kodu farklıydı ama bayağıdır sadece bu hata kodunu veriyor. LoL, CS, Valorant, Minecraft gibi oyunlarda veya günlük kullanımda asla ama asla hata almıyorum ama Spider-Man, GoW, Age of Empires IV (iyi bir örnekleme mi bilmiyorum ama ekran kartını kullanan oyunlarda galiba) gibi oyunlarda bir anda donuyor mavi ekran veriyor. Mavi ekran %0 da kalıyor 10-15 dk bekleyince BIOS'a atıyor PC'yi kapatıp açana kadar hiçbir şekilde Windows'a atmıyor ve minidump dosyası hiç oluşmuyor daha önce oluşmuşta hiç yok. Sistemim Windows 11 22h2. Memtest86'yı ekleyeceğim.

Eki Görüntüle 1572739

Eki Görüntüle 1572738

Memtest86 hiç hata vermeden tamamlandı.

@Umut Nas.

Sistem kismini atin.

@Umut Nas yardımcı olabilir misiniz?

Hala güncel yardımcı olabilecek yok mu?
Yoksa kıracağım bilgisayarımı.

Eki Görüntüle 1572739

Eki Görüntüle 1572738

Windows 10 temiz kurulum yaptım yine hata alıyorum ama kodu bu sefer "KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR" oldu ve yine aykı şekil mavi ekran %0 da kalıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı