utku_6223
Decapat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/1iFiU3rdVu_LmeSo0Vp7qLqFvUyVpEdKu/view?usp=sharing
- RAM
- 16 GB Geil Evo Speed 3200 MHz
- SSD veya HDD modeli
- 1TB HD 256 G SSD
- Ekran kartı
- Zotac RTX 2060 6GB VRAM
- Anakart
- B450M S2H Gigabyte
- İşlemci
- R5 3500
Başlıkta da dediğim gibi bilgisayarımı 2020'de aldım ve o günden bu yana sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Yaklaşık 2 sene önce bilgisayarı aldığım yere yani Sinerji'ye götürmüştüm ve sorunun RAM'den kaynaklı olduğunu söyleyip RAM'i değiştirler ama değiştirdikleri günden 1 gün sonra aynı hata devam etti. Foruma bir kere daha mavi ekran hatasını yazmıştım fakat sorun nadirleşmeye başladığı için ellemek istemedim. Fakat şu an bilgisayarı satıp yeni bilgisayara geçmek istediğim için bu sorunu acilen çözmem gerekiyor. Sorunu çözmek için Windows'u tamamen formatladım fakat hala devam ediyor ve özellikle format attığım zamanlar mavi ekran hatasını aşırı derecede yani 10 dakikada bir ya da 20 dakikada bir vermeye başlıyor. Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum aşağıya minidump dosyasını bırakacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
drive.google.com
Bu arada hataların hepsi sistem boştayken geliyo. Oyun oynarken falan hiç mavi ekran yemedim
minidump.rar

Bu arada hataların hepsi sistem boştayken geliyo. Oyun oynarken falan hiç mavi ekran yemedim
Son düzenleme: