R5 3500 vs R5 3600

Tamam çok teşşekkür ederim ilginiz için ben çok anlamıyorum 7000 ₺ ye çıkmaya çalııyorum ama çıkamıyorum şuan elimdeki notebook'u satabilirsem 7000 e çıkarımda bilemiyorum umarım satabilirim.

Küçük bir bilgilendirme: İmzamdaki sistemi 2-3 ay önce 7000 liraya aldım. Çok acil değilse 2-3 ay beklemenizi öneririm.

Küçük bir bilgilendirme: İmzamdaki sistemi 2-3 ay önce 7000 liraya aldım. Çok acil değilse 2-3 ay beklemenizi öneririm.
Ama benim sistem Ryzen olacak video ve efektler için ve şuan bilgisayarsızım ve bilgisayarsız olmuyor önerilerinizi bekliyorum.
@blavlmao hocam bakıyor musunuz? Önceki mesajım biraz kabaca olmuş kusura bakmayın farkında olmadan o anlamı çıkartmışım

(siz önerilerinizi gönderin yerine önerileriniz varsa gönderin hocam demek istemiştim).
Birde aldığım bilgisayarın parçalarını sonradan değiştirebilirim mesela anakart çok iyi değilse letgoda satıp daha iyisini alabilirim...
Buradaki anakartlar iyi değil mi hocam?
@blavlmao hocam fiyat yükseltim biraz bu nasıl cevap verirseniz çok mutlu olacağım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…