R5 3500U sistem GTA 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Batu76ray

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 GB RAM AMD Ryzen 5 3500U ve paylaşımlı AMD Radeon Vega 8 GTA 5 kaldırır mı? Ekran kartının paylaşımlı olması düşündürdü de beni.

Kaldırır ancak 4GB RAM yüzünden kasma ve düşüş yaşarsınız, RAM'i 8GB'a yükseltirseniz çok daha rahat bir şekilde oynarsınız.

Sağolun hocam. 4 GB RAM ile imkansız. Zaten GTA V en düşük grafiklerde 900 MB gibi VRAM tüketiyor. 3 GB RAM ile oynamanız mümkün değil. 8 GB RAM ile ortalama 40 civarı FPS alıyor ve VRAM sebebiyle RAM 6 GB'a düştüğünden ötürü droplar oluşuyor. Şu anda 16 GB çift kanal RAM takılı ve normal ayarlarda MSAA kapalı 60 FPS alıyorum. O yüzden sisteminize RAM takviyesi şart.

Peki pek bilgim yok paylaşımlı ekran kartı konusunda bunda VRAM değerini biz mi veriyoruz veriyorsak RAM'dan ne kadar vermeliyim Lenovo'nun Ideapad S145 15API 4 GB almayı düşünüyorumda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı