R5 3500X 1650S sistemde CS:GO'da anlık donmalar oluyor

Flex11q

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba CS:GO oynarken birden saniyelik takılmalar yaşıyorum. Bu da oyunumu çok kötü etkiliyor. V-Sync kapalı, dikey senkronizasyon kapalı, FreeSync kapalı, oyun ayarlarım en düşükte 1280:960. Başlatma seçeneklerinin hepsini denedim. Kısacası her şeyi yaptım fakat herhangi bir sonuç alamadım :)
Ryzen 5 3500X.
8 GB RAM.
GTX1650 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda RTX 3050 ekran kartı olmayan herkes yaşıyor cs 2 yi beklemeyi deneyebilirisn yada birazcık ara ver yada haftada 1 kez gir kasa düşür çık ben öyleyim cs 2 gelene kadar

Şu anda RTX 3050 ekran kartı olmayan herkes yaşıyor CS 2'yi beklemeyi deneyebilirisn ya da birazcık ara ver ya da haftada 1 kez gir kasa düşür çık ben öyleyim CS 2 gelene kadar

Yazılımsal bir problem olmadığını mı söylüyorsun? Benden kötü bilgisayara sahip olan arkadaşlarım donmadan oynayabiliyor. Bunun herhangi bir çözümü yok mu? Ve ilgin için teşekkür ederim.

Yazılımsal bir problem olmadığını mı söylüyorsun? Benden kötü bilgisayara sahip olan arkadaşlarım donmadan oynayabiliyor. Bunun herhangi bir çözümü yok mu? Ve ilgin için teşekkür ederim.

Yani bilemiyorum, işlemcisi iyidir. Şu an herkes yaşıyor diyebilirim sana.

Yani bilemiyorum işlemcisi iyidir şu an herkes yaşıyor diyebilirim sana.

Mesela ben de 4:3 oynuyorum ve anlık FPS düşmesi + sis falan atıyorum. Sise bakınca FPS zaten 20 30 oluyor, en gıcık nokta.

Mesela ben de 4:3 oynuyorum ve anlık FPS düşmesi + sis falan atıyorum. Sise bakınca FPS zaten 20 30 oluyor, en gıcık nokta.

CS2 Ne zaman çıkacak ve sorun hallolur mu sizce?

İşlemcimi yükseltsem FPS dropları geçer mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı