Çözüldü R5 3500X 1660 Super ''IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Swingy

Megapat
Daha fazla  
RAM
2X8 XPG 8GB Gammix D30 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 980 500GB NVME M2 PCI EXPRESS 3.0
Ekran kartı
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC
Anakart
GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192
İşlemci
AMD RYZEN 5 3500X MPK 3.6GHz 35MB 6 Core AM4 7nm
Merhabalar. Yakın zamanda 2 mavi ekran hatası aldım. Sistemime yaklaşık bir ay önce temiz kurulum yaptım. Daha önceleri mavi ekran çok sık alıyordum. Sebebinin güç tasarrufu modunda kullanmam olduğunu anlamıştım o zamanlar. Ancak şuan Amd Ryzen High Performance modunda. 2 minidump dosyasını paylaşıyorum. İlgilenen olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Çözüm
"Easy Anti-Cheat" silin.
"Discord" silin.

BIOS güncel değil. Güncelleyin.
CMD üzerinde sfc /scannow komutu yapın.
Driver'larınızı güncelleyin.

Bende yeni öğrendim şimdi senden INF dosyası olarak artık güncellenmiyor mu?
Olabilir bazen böyle şeyler kod olarak paylaşman daha iyi olur diye demiştir öyle düşünüyorum. Bende mavi ekran analizlerini yeni yeni öğrendim üst düzey bir bilgiye sahip değilim.
Asıl amaç önemli olan insanlara yardım etmek.

Tabii ki öyle. Zaten şaka amaçlı söylemiştim ben o azar işitme olayını.

Dediklerinizi yaptım şimdilik bir sıkıntı yok ama bunların hepsini daha önceden de uygulamıştım mavi ekran almaya devam etmiştim. Konuyu kapatmak amacıyla çözüm olarak işaretliyorum. Teşekkürler, iyi sosyaller.

Mavi ekran almaya tabii ki devam edersiniz. Çünkü başta yazdığım uygulamaları silmeniz gerekiyordu. Neyse iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…