wnxn Femtopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 RAM 16gb Ekran kartı 1650 Anakart PRİME B450M-K İşlemci ryzen 3500x Ekran kartım 1650 işlemcim 3500X düşük ayarlarda oynamayı da denedim yüksek ayarlarda da denedim fakat ekran kartım da işlemcim de aşırı ısınıyor. Bir sıkıntı çıkar mı? Öneriniz var mı? Stok fan işlemci. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2022
Ekran kartım 1650 işlemcim 3500X düşük ayarlarda oynamayı da denedim yüksek ayarlarda da denedim fakat ekran kartım da işlemcim de aşırı ısınıyor. Bir sıkıntı çıkar mı? Öneriniz var mı? Stok fan işlemci.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #2 Tavan sıcaklığa ulaştığında hasar oluşmaması için sistem kendini kapatacaktır. Bu biçimde oynamaya devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tavan sıcaklığa ulaştığında hasar oluşmaması için sistem kendini kapatacaktır. Bu biçimde oynamaya devam edebilirsiniz.
KS KS wnxn Femtopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #3 Rosalind dedi: Tavan sıcaklığa ulaştığında hasar oluşmaması için sistem kendini kapatacaktır. Bu biçimde oynamaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 90 dereceleri görüyorum hala zarar vermez mi? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Tavan sıcaklığa ulaştığında hasar oluşmaması için sistem kendini kapatacaktır. Bu biçimde oynamaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 90 dereceleri görüyorum hala zarar vermez mi?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #4 wnxn dedi: 90 dereceleri görüyorum hala zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süreler bu sıcaklıklarda çalışıyorsa soğutucunuzu değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Artı 0 Eksi
wnxn dedi: 90 dereceleri görüyorum hala zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süreler bu sıcaklıklarda çalışıyorsa soğutucunuzu değiştirmeyi düşünebilirsiniz.