Ryzen 5 5500 FIFA'da 81 derece

Emrewwes

Decapat
Daha fazla  
Selam, başlıkta görmüş olduğunuz gibi FIFA'da 81 derecelere kadar çıkıyor. Normalde LoL, Valorant, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum. Yaz aylarında bu oyunlarda Max 75 dereceyi gördüm. FIFA'da ise 81 de seyrediyor. Elimi kasanın üstüne koyunca bayağı ısı geliyor. Stok fan kullanıyorum. Kapsamında soğutması gayet iyi fakat FIFA'da bu derece acaba normal mi? Bir sıkıntı çıkar mı? Son olarak ekran kartım 3050 61 derece fakat işlemcim çok sıcak. Bir ayar yapabilir miyim?

O dereceleri fazla aşmıyorsa bence bu sıcaklarda tahammül edilebilir bir seviye hocam. Kasanızın hava sirkülasyonu tam değilse onu bir gözden geçirin, bende de aynı işlemci var genellikle oyunlarda 65-75 arası seyrediyor. FIFA'nın bu sene optimizasyonu çok kötü diyorlardı, onla alakalı bir sorun da olabilir. Sadece FIFA'da varsa bu durum bence çok da kafaya takılacak bir şey değil.

O dereceleri fazla aşmıyorsa bence bu sıcaklarda tahammül edilebilir bir seviye hocam. Kasanızın hava sirkülasyonu tam değilse onu bir gözden geçirin, bende de aynı işlemci var genellikle oyunlarda 65-75 arası seyrediyor. FIFA'nın bu sene optimizasyonu çok kötü diyorlardı, onla alakalı bir sorun da olabilir. Sadece FIFA'da varsa bu durum bence çok da kafaya takılacak bir şey değil.
Diğer oyunlarda 70-74 arası hocam dediğiniz gibi galiba fifayla alakalı teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı