R5 3500X GTX 1660S CoD: Warzone bulanık görüntü

usknsk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 6 ay önce aynı oyunu oynarken hiçbir şekilde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Ayarlar aynıydı fakat her şey net görünüyordu yani grafikler güzeldi, uzaktaki yerler çok güzel gözüküyordu. Şimdi tekrar yükledim, oyun içinde FPS değerleri 90-100 civarı. Normal ama grafikleri eklerde görebilirsiniz. Sanki bilerek en düşüğün de düşüğüne almışım gibi görünüyor. Uzakları görmeye çalışırken zaten kör oluyorum.

Lütfen yardım edin, nasıl düzelecek bu?
Videoda gördüğünüz gibi karakter falan sonradan yükleniyor. İlk başta karakter Mario gibi gözüküyor sonra düzeliyor.

-1660 Super
-R5 3500X
-16GB RAM

Call of Duty Modern Warfare 2019 2021.05.07 - 12.28.58.01 (ek video)

Call of Duty  Modern Warfare 2019 Screenshot 2021.05.07 - 12.35.13.67.png
resim_2021-05-07_125320.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun genelde bazen uçaktan atlarken dokuları geç yükleyebiliyor. Bazen de ayarlarda render çözünürlüğünü 66'ya kendi çekiyor ve kenarlıksız ekran yapıyor, onları da kontrol edebilirsin.

Attığın videoda karakter ilk önce belirsiz bir şeye benzerken sonra olması gereken haline dönüyor. Doku ve meshlerin geç yüklenme sorunu gibi bir şey olabilir ve bunun da sebebi genelde diskten kaynaklıdır. Farklı oyunlarda dokuların geç yüklenmesi gibi bir problemle karşılaşıyor musunuz?

Ayarlarda dinamik çözünürlük gibi bir ayar varsa onu da kapatabilir misin

Attığın videoda karakter ilk önce belirsiz bir şeye benzerken sonra olması gereken haline dönüyor. Doku ve meshlerin geç yüklenme sorunu gibi bir şey olabilir ve bunun da sebebi genelde diskten kaynaklıdır. Farklı oyunlarda dokuların geç yüklenmesi gibi bir problemle karşılaşıyor musunuz?

Diğer oyunlarda bir sorunum yok. SSD'ye kurulu oyun.
Oyun içindeki grafikler gerçekten hiç iç açıcı değil. Dün gece yerde yatan adamı kuş sandım.

Bakıcam dediğiniz ayara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı